Cinefilii preferă filmele romantice la Hollywood Multiplex

De Unica.ro pe

Cei mai mulţi dintre cinefilii Hollywood Multiplex preferă filmele romantice, peste 2000 de spectatori optând de fapt să plece în excursie la Veneţia, cel mai mare premiu pus la…
… bătaie în concursul aniversar de 10 ani.

Dacă majoritatea a optat pentru filme şi destinaţii romantice, pe locul doi în topul preferinţelor cinematografice se află filmele sportive în cazul a peste 1300 de cinefili, care concurează pentru o bicicletă, în timp ce locul trei este adjudecat de filmele de război, potrivit celor aproximativ 1000 de votanţi care se luptă, la rândul lor, pentru o consolă de jocuri Wii şi un joc G.I.JOE.

Pe locul 4 în clasament se află filmele de comedie, votate de 450 de spectatori care au toate şansele să câştige un abonament la film la Hollywood Multiplex, iar pe poziţia a cincea, filmele de aventură vor oferi ocazia a 10 prieteni să meargă în teambuiling în Parc Aventura Braşov.

Totodată, thrillerele au atras în concurs 280 cinefili, pentru 2 bilete la concertul lui Ozzy Osborne,  270 au votat animaţiile pentru o zi de bălăceală pentru la Aqua Park Otopeni, iar spectacolele de la Teatrul Naţional de Operetă din Bucureşti au atras până acum 120 de voturi.

De asemenea, filmele de acţiune (clasate pe locul 9) sunt urmărite (în concurs) de 85 de cinefili, unde premiul este un abonament de 500 minute la Stalingrad Laser Tag, în timp ce dramele se află pe ultimul loc în clasamentul preferinţelor, unde 80 de concurenţi îşi doresc 5 şedinţe la psiholog.

În perioada 18 iunie – 18 august 2010, Hollywood Multiplex sărbătoreşte 10 ani de cinema ocazie cu care îşi invită spectatorii să îşi aleagă premiile în funcţie de genul filmelor preferate.

Astfel toţi cei care îi calcă pragul au ocazia să fie premianţi. Nu trebuie decât să păstreze biletul cu care au fost la film, să introducă codul biletului în pagina de concurs şi să verifice dacă au câştigat un premiu instant.  

În plus, cei care votează premiul preferat din cele 10 premii mari nominalizate, îl pot câştiga!

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro