10 filme de Crăciun pe care trebuie să le vezi

De Nicoleta Galeteanu pe

Multe dintre filmele de Crăciun sunt plictisitoare şi amuzante doar pentru copiii. Dar, pentru că nu există Crăciun fără să te uiţi măcar la un singur film, fie şi cât stă friptura în cuptor…
…ţi-am pregătit o listă cu 10 dintre cele mai fermecătoare poveşti de Crăciun, pe merită să le vezi măcar o dată.

O poveste de Crăciun (2009)

Charles Dickens a scris una dintre cele mai frumoase poveşti de Crăciun din toate timpurile. „A Christmas Carol” a fost publicată prima dată în 1843 iar de atunci, povestea sa a cunoscut numeroase ecranizări. Cea mai recentă versiune este regizată de Robert Zemeckis, cu Jim Carrey şi Steve Valentine în rolurile principale.

The Nightmare Before Christmas

O versiune diferită, dar originală şi amuzantă, Coşmarul dinaintea Crăciunului sigur nu te va plictisi. Filmul – realizat după un scenariu de Tim Burton – este o combinaţia de magie, horror, Crăciun, Halloween şi personaje ciudate şi haioase.

Goana după cadou

Arnold Schwarzenegger a lăsat armele din mână pentru o comedie de Crăciun şi bine a făcut, căci filmul este unul foarte reuşit.

Când Howard lipseşte de la antrenamentul de karate al fiului său, acesta trebuie să se revanşeze cumpărându-i o jucărie pe care, ghici ce, toţi copiii şi-o doresc.


 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3