Cum a învățat un bărbat care nu își dorea copii să își iubească fiul

De Amelia Matei pe
Un tată, care nu și-a dorit niciodată copii, a povestit cum a învățat să își iubească fiul, după ce acesta a venit pe lume într-un mod neașteptat.

Utilizatorul Imgur cu pseudonimul SilentScreamX, originar din Marea Britanie, a dezvăluit pe contul de socializare cum a devenit tată, fără să știe că partenera lui este însărcinată. Bărbatul a recunoscut că în momentul în care a aflat că este tată, a plecat și a lăsat toată responsabilitatea pe umerii iubitei sale.

În postarea sa, utilizatorul Imgur a povestit că nici el și nici partenera lui nu știa că vor deveni părinți, pentru că medicii nu au reușit să depisteze sarcina femeii. Iată confesiunea lui emoționantă:

„În urmă cu șase luni iubita mea a născut. Nimeni nu și-a dat seama că este însărcinată. Multiplele teste de sarcină au ieșit negative, iar medicii i-au spus că are stomacul umflat din cauza gastritei de care suferea de mai mult timp. Lua contraceptive, așa că nu aveam niciun motiv de bănuială. Fiul meu a venit pe lume într-o toaletă, într-o dimineață de sâmbătă.

Nu am vrut niciodată copii, așa că m-au încercat sentimente contradictorii când am fost pus în fața faptului împlinit. Când am lăsat-o pe iubita mea la spital în prima noapte, am considerat în mod legitim că nu o să mă mai întorc. Ea știa deja ce părere am eu despre copii și mi-a mărturisit mai târziu că nu credea că mă voi întoarce.

Fiul meu se numește Harry, după Harry Dresden, care a spus: „Sunt câteva lucruri de care nu poți fugi. Asta dacă nu vrei să trăiești singur pentru tot restul vieții”.

M-am întors și mi-am asumat responsabilitatea.

Se pare că micuțul Harry este un copil minunat. Nu plânge aproape niciodată. Este cel mai vesel copil pe care l-am întâlnit vreodată, doarme 9 – 10 pe noapte și apoi se trezește zâmbind. Mă trezesc în fiecare dimineață și parcă nu îmi vine să cred că sunt tată. Apoi mă apropii de pătuțul lui, îmi zâmbește larg și mă îndrăgostesc din nou de el.

Thor, câinele meu de 13 luni din rasa Bullmastiff, este foarte atent și grijuliu cu Harry, mai ales atunci când avem musafiri. Ce pot să spun? Sunt mândru de amândoi.

Astăzi am primit un telefon de la mama și mi-a zis să vin pe la ei în vizită după serviciu. Am întrebat-o de ce și mi-a răspuns că este o surpriză. Se pare că doamna în vârstă, care locuia alături, s-a mutat într-un azil de bătrâni. Mama mea a avut mereu grijă de ea, o vizita zilnic, motiv pentru care, le-a vândut casa părinților mei cu un preț mic.

Părinții mei i-au cumpărat lui Harry o casă în care el să crească! Nu sunt deloc bogați, iar cumpărarea acestei case le-a consumat toate economiile strânse pentru pensionare. Este incredibil ceea ce au făcut ei pentru mine și pentru familia mea.

Sunt uimit chiar și acum și am vrut să împartășesc cu voi această poveste pentru ca toată lumea să afle cât de grozavi sunt părinții mei”.

Citește și – Tatăl şi fiul au făcut aceeaşi imagine timp de 27 de ani. Ultima fotografie e cea mai impresionantă

Citește și – Scrisoarea emoționantă a unui tată către fiul care se căsătorește

Foto – Shutterstock

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro