Cele mai frumoase locuri pentru nunți în aer liber

De Monica Cismaru, pe Ultimul update Luni, 16 august 2021, 11:48
Vrei să ai o nuntă aparte, nu vrei să apelezi la eternele săli impersonale de restaurant. Visezi la o petrecere în aer liber, eventual pe plajă, să-ți bată vântul în par, iar invitații să pășească desculți pe nisip.

Vrei sa fie vegetație și flori în jur, nu stucaturi kitchoase. Vrei lampioane colorate, un decor shabby-chic, vrei buchet din flori de câmp și bar de limonadă. Visezi la o nuntă sub cerul liber? Noi îți propunem câteva locuri interesante pentru marele eveniment – spații în aer liber, unde au avut loc deja unele dintre cele mai spectaculoase nunți! Inspiră-te și organizează-ți nunta perfecta!

Wedding House (București)

Este una dintre cele mai populare locații de nunți pentru că este aproape de București (Comuna Poiana lui Stangă), se ajunge ușor de pe autostrada A1, are o curte imensă și e destinată special unor astfel de evenimente. Mirii au la dispoziție un spațiu acoperit pentru masa și dans, pajiște cu flori, copaci și iarbă verde, o plajă cu nisip și tot felul de elemente de butaforie care compun un tablou romantic.

wedding house nunta

Loft (Mamaia, Constanța)

Clubul preferat al petrecareților poate servi și ca destinație romantică de nuntă pe plajă. Cu un decor all white si lumini amplasate strategic, muzică de cea mai bună calitate, poți avea nunta visurilor. Datorită amplasării, nunta poate începe la miezul zilei.

wedding house nunta

Café del Mar (Mamaia, Constanța)

Nu plecăm de la mare, mai rămanem puțin pentru încă o propunere de spațiu în care îți poți organiza o nuntă de poveste. Café del Mar respectă stilul beach-chic, modern, minimalist, cu mult alb, nisip și culori pastelate. Noaptea, luminile creează o atmosferă feerică.

Cafe del mar

Gura Portiței (Jurilovca, Tulcea)

Cum sună o nuntă la Gura Portiței – satul de vacanță din rezervația biosferei Deltei Dunării? Pare locul perfect pentru o nuntă romantică, într-un decor semisalbatic, pe o insulă amplasată între plajă si laguna Razim-Sinoe. Bonus: în fiecare sâmbătă,  puteți petrece o seara specială pe plajă, in jurul unui foc de tabără, în  compania unui ansamblu folcloric lipovenesc.

 gura portitei nunta

Hadar Chalet (Munții Buzăului)

De la mare, la munte. Și nu oriunde, ci într-una dintre cele mai frumoase regiuni, la granița județului Buzău cu Brașov, printre munții împăduriți, aproape de Barajul Siriu și lacul omonim. Peisajul e de poveste, în mijlocul sălbăticiei se ridică o cabană de lux, Hadar, iar pe domeniu s-a construit un hambar destinat special nunților și altor evenimente. Domeniul e amenajat până în cel mai mic detaliu , fără să i se știrbească din farmecul câmpenesc. Aici și-au făcut nunta Adela Popescu și Radu Vâlcan.

adela popescu hadar chalet

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!