Cele mai controversate site-uri din lume

De Nicoleta Galeteanu, pe

Dezvăluirile compromiţătoare făcute de Wikileaks au stârnit reacţii la nivel mondial, devenind, pentru un timp, unul dintre cele mai controversate publicaţii din lume.
În aceeaşi categorie de publicaţii, dar cu profil diferit, pot fi încadrate şi Nambla.org, Bumfightsdump.com sau vanessawest.tripod.com.

Află care sunt cele mai controversate site-uri care există în acest moment pe internet sau care au fost închise.

The Pirate Bay

The Pirate Bay este unul dintre cele mai cunsocute site-uri de tip torent care îţi permite să descarci filme, programe software şi muzică, legal sau ilegal.
Conţine cele mai multe programe şi fişiere piratate şi este cel mai vânat site de către autorităţile din Suedia, care au încercat să îl închidă de nenumărate ori. Fără succes însă, pentru că site-ul conţine doar fişiere care nu sunt ilegale.

Ogrish.com

Site-ul a fost între timp suspendat, dar rămâne unul dintre cele mai şocante publicaţii online care făcea abstracţie totală de la normele de cenzură. Astfel, vizitatorii rămâneau îngroziţi citind cele mai şocante ştiri şi puteau să urmărească imagini şi materiale video greu de vizionat, precum accidente mortale, execuţii din timpul războiului şi alte fotografii sângeroase.
Ideea fondatorilor a fost aceea de a-i provoaca pe cititori, sloganul site-ului fiind unul sugestiv: „Poţi controla viaţa”.

Rotten.com

Definit de sloganul „o arhivă de ilustraţii zguduitoare”, Rotten.com, întreţinut de Soylent Communications, vine în întâmpinarea internauţilor care au curiozităţi morbide.

Înfiinţat în 1996, site-ul a reuşit să strângă de-a lungul timpului o întreagă arhivă de fotografii înspăimântătoare de la înmormântări, cadavre ciopârţite la autopsia medico-legală, ilustrări criminaliste, descrieri amănunţite de perversiuni sexuale şi alte descrieri istorice indecente.

Bumfightsdump.com

Site-ul poate fi o versiune online a filmului „Sport sângeros”, care îi face pe vizitatori spectatori la cele mai sângeroase lupte de stradă, disputate între oamenii străzii, de la bărâni şi până la copii fără adăpost.

Partea tristă este că unii dintre participanţi sunt vizibil obligaţi să ia parte la bătăi.

Nambla.org

Site-ul reprezintă o reală mişcare pentru legalizarea pedofiliei, dreptul de funcţionare al publicaţiei fiind câştigat în instanţă. Nu doar că încurajează legal relaţiile dintre adulţi şi minori, dar reprezentanţii site-ului oferă şi consultanţă adepţilor celebrului poet Allen Ginsberg, un susţinător înfocat al libertăţii sexuale.

Acesta era de părere că „este ridicol să etichetezi pedofilia ca fiind criminală”, fiind convins că „tuturor ne plac copilaşii”.

Află pe pagina următoate ce alte site-uri şocante mai găseşti pe internet.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!