Cele mai controversate site-uri din lume

De Nicoleta Galeteanu pe

Murderauction.com

În timp ce unele website-uri se rezumă la a descrie actele criminale, altele sunt create pentru a stârni instinctele criminale ale utilizatorilor.

Mai mult decât atât, Murderabelia.com este întreţinut de criminali, acum eliberaţi, care povestesc cu sânge rece cum şi-au omorât victimele.
Deşi unele state au adoptat o lege care interzice criminalilor să vorbească public despre crimele comise, legea este adesea invocată ca fiind neconstituţională.

Serial killer calendar.com

Un site similar ca tematică abordează şi acesta, dar nu este chiat total lipsit de sens. Utilizatorii realizează portrete extrem de complexe ale criminalilor în serie pentru a şti cât mai multe despre comportamentul acestora. Doar că unii îşi duc prea departe obsesia.

Vanessawest.tripod.com

Conţinutul acestui site nu reprezintă nimic exagerat, mai ales pentru fanii filmelor gen „Hannibal”. Însă, dacă ne gândim că şi cunoscuţii victimelor pot accesa, fie şi din greşeală, acest site, impactul ar fi unul fără îndoială traumatizant.

Site-ul îşi actualizează conţinutul cu fotografii publice deja sau sustrase din dosarele poliţiei criminaliste.

Suicide.bus.stop

Aparent, unele persoane consideră că nu este nimic greşit în a încuraja depresivii să recurgă la sinucidere, oferindu-le astfel o metodă pentru a-ţi curma suferinţa…

Site-ul oferă asistenţă şi numeroase idei despre cum să te sinucizi.

Pro- Anorexie

Site-ul houseofthin.com militează pentru un stil de viaţă „uşor”, sub fomă bulimică şi anorexică, venind în ajutorul adepţilor cu sfaturi şi încurajări sau motivându-i cu fotografii ale celebrităţilor slabe.

Probabil că din arhiva foto lipsesc model francez Isabelle Caro şi manechinul israelian Hila Elmalich care au murit amândouă din această cauză…

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2