Ce spune geanta ta despre tine. Alege geanta preferată și vezi ce spune despre tine

De Adina Radu pe
Fiecare femeie este unică. Viața ar fi plictisitoare dacă fiecare femeie ar fi la fel sau dacă alegerile ei ar fi identice.

Geanta este nelipsită din garderoba unei femei, este cel mai folosit accesoriu. Ce spune alegerea genții despre tine.

Vezi imaginea de mai jos și alege geanta care se potrivește cel mai bine cu geanta pe care o ai acum lângă tine sau pe cea care îți place cel mai mult.

Ce spune geanta ta despre tine

Ai ales geanta 1. Ești o persoană responsabilă și încerci să nu dezamăgești niciodată. Toți prietenii și colegii tăi te respectă, știu că se pot baza mereu pe tine. Fire responsabilă, îți place să te implici, să rezolvi probleme. Ești mereu aproape când cineva are nevoie de un sfat și ești cel mai organizat din grupul tău de prieteni.

Ai ales geanta 2. Nu stai niciodată locului. Ești plină de energie! Bărbații te adoră pentru spiritul tău independent și de aceea ai foarte mulți admiratori. Nu ai timp și chef de ei, preferi să rămâi singură, să te ocupi de tine. Îți place să lucrezi într-un mediu creativ.

Ai ales geanta 3. Îți place să domini, să fii cea care ține frâiele. Ești un adevărat leader. Chiar dacă nu conduci o firmă sau o echipă, visezi să faci asta în viitor. Prietenii tăi cei mai buni sunt bărbații. Femeile nu prea te plac, dar ție nu îți pasă. Muncești din greu, te descurci în orice situație. Te vei mărita destul de tânără.

Ai ales geanta 4. Ești mereu în trend. Știi totul despre ultimele tendințe în materie de modă și frumusețe. Dacă nu ai deja blogul tău de frumusețe, plănuiești să-ți faci unul. Încerci să ajungi la toate evenimentele din această branșă. Îți trăiești viața așa cum îți dorești. Călătorești mult și visezi să vezi toată lumea.

Ai ales geanta 5. Nu tolerezi foarte multe lucruri. Ai mare încredere în tine. Când vine vorba de viața ta, cauți confortul. Haine, tunsoare, totul trebuie să fie confortabile. Ești foarte sociabilă și ai mulți prieteni. Ai putea fi un artist, prezentator radio, makeup artist, stilist sau ilustrator.

Ai ales geanta 6. Ești una dintre cele mai feminine femei. Arăți spectaculos de fiecare dată, ai mulți prieteni. Îți petreci timpul în cafenele sau la cumpărături. Ești invitată la tot felul de petreceri, călătorești mult și îți faci cunoștințe peste tot pe unde ajungi.

Sursa foto Shutterstock

Citește și Ce să porți în geanta de plajă

Citește și 5 detalii importante la care să fii atentă când îți cumperi o geantă nouă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

INNA, apariție hot pe coperta revistei Unica iulie 2019

INNA, apariție hot pe coperta revistei Unica iulie 2019