Cât costă o vacanţă la Disneyland Paris

De Nicoleta Galeteanu pe

Accesul la Disneyland

Pentru acces în parcurile Disneyland poţi cumpăra biletul online, este mai ieftin şi, în plus, te scuteşte de coadă la intrare.

Cel mai convenabil este tichetul Magic, care oferă acces în ambele parcuri, Disneyland Park şi Walt Disney Studios, iar preţul este de 56 de euro. Un abonament pentru o zi este 53 de euro, în timp ce pentru un abonament de două zile plăteşti 118 euro.

Pentru cei care au de gând să revină cel puţin de două ori în cursul unui an există abonamente extrem de avantajoase, la 100 de euro pe an, cu acces nelimitat în cele două parcuri.

Biletele se ridică de la magazinele FNAC de pe Champs Elysee, unde poţi ajunge cu metroul până la una dintre staţiile George V si Franklin D. Roosevelt.

Suveniruri Disneyland

Dacă ai ajuns la Disneyland nu ai cum să te întorci de aici fără suveniruri. De la cele mai ieftine (4 euro) şi până la cele mai scumpe (150 de euro), printre suvenirurile Disney găseşti o mulţime de cadouri pentru cei dragi – jucării de pluş, tricouri imprimate, urechile lui Minnie Mouse sau costumul lui Mickey Mouse.
 
Iar pentru tine, fotografia la minut în timp ce te afli în „Indiana Jones” sau „Tower of Horror” va fi o amintire veritabilă, pentru care merită să plăteşti 25 de euro.

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2