7 călătorii pe care orice femeie ar trebui să le facă până la 30 de ani

De Amelia Matei, pe Ultimul update Miercuri, 12 august 2020, 14:04
Pentru că se apropie sezonul vacanțelor, azi ne-am gândit să-ți facem o listă cu o serie de călătorii, pe care orice femeie ar trebui să le facă înainte de a împlini 30 de ani.

Iată, așadar, care sunt acestea:

O excursie cu cortul

Nu ai experimentat complet viața până nu ai făcut o excursie cu cortul, într-un loc rupt de lume. Da, poate că va trebui să te speli în mijlocul pădurii, într-un pârâu, poate că te vei întoarce acasă cu mușcături de insecte pe tot corpul și cu siguranță că nu va fi deloc ușor să cari în spate un rucsac cu 10-15 kilograme de lucruri, dar amintirile unei astfel de excursii le vei avea garantat, toată viața. Plus că o excursie cu cortul te va ajuta să te descoperi mult mai bine – vei vedea câtă rezistență are corpul tău, dacă poți trăi cu muuult mai puține lucruri la dispoziție și, nu în ultimul rând, vei ieși din zona ta de confort.

Ce lucruri sunt necesare când mergi la camping cu cortul și cum alegi cortul pentru camping.

Un roadtrip cu prietenele sau cu iubitul

Un roadtrip înseamnă de fapt o călătorie cu mașina, pe o distanță mai mare. Poate fi un tur al țării sau o excursie prin Europa. La fel ca și în cazul excursiei cu cortul, un roadtrip va fi solicitant din punct de vedere psihic – va trebui să improvizezi în multe situații – dar se va încheia cu siguranță cu amintiri demne de povestit nepoților.

O excursie cu fetele

E musai ca până la 30 de ani, indiferent dacă ești într-o relație de lungă durată sau singură, să evadezi alături de prietenele tale undeva. Nu contează destinația, cât contează compania! La mare, la Paris sau poate într-o croazieră, o excursie cu fetele va însemna multă distracție, multe aventuri și, desigur, momente de neuitat!

O vacanță cu părinții

Da, ai citit bine! Și nu, excursiile pe care le făceați împreună când tu aveai 10 ani, nu se pun. O vacanță cu părinții, când ești deja femeie în toată firea, e o experiență unică! Îți vei da seama cel mai probabil că părinții tăi sunt niște oameni mult mai cool decât credeai!

O escapadă romantică

Fie că ești într-o relație lungă, fie că ești la începutul unei relații sau că trăiești o aventură secretă alături de unul dintre prietenii ori colegii tăi, o escapadă romantică e o experiență pe care trebuie s-o ai până la 30 de ani. Pe scurt – plimbări romantice, o cină sub cerul înstelat, nopți fierbinți și dimineți cu partide de sex. Ce ți-ai putea dori mai mult de-atât?…

O călătorie în care să mergi singură

Chiar dacă e vorba de o călătorie la mare sau la munte, de una în Europa sau de o destinație îndepărtată, o călătorie în care să mergi singură îți va testa limitele, rezistența și cu siguranță te va scoate din zona ta de confort. Îndrăznește!

O excursie cu tentă istorică

Mai exact, până la 30 de ani e important să vezi măcar unul dintre cele mai importante monumente ale lumii, sau poate un muzeu ori un oraș vechi. Ceva despre care ai învățat, ceva care a schimbat lumea sau pur și simplu un simbol arhitectural.

Foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!