Olena Zelenska, prima doamnă a Ucrainei, mesaj emoționant: „Mă tem pentru soțul meu”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 16 martie 2022, 12:43

Olena Zelenska, soția președintelui Volodimir Zelenski, a transmis un nou mesaj emoționant. Aceasta a mărturisit că se teme pentru viața soțului ei și se roagă ca totul să fie bine.

Olena Zelenska, prima doamnă a Ucrainei, a mărturisit pentru ABC News că se teme pentru soțul ei, Volodimir Zelenski, dar a ținut să menționeze că acesta este un bărbat puternic și rezistent.

La fel care fiecare femeie din Ucraina, mă tem pentru soţul meu. În fiecare dimineaţă, înainte de a-l suna, mă rog ca totul să fie bine. Dar ştiu şi cât de puternic şi de rezistent este. Îşi iubeşte ţara, patria, îşi iubeşte naţiunea, familia şi pe mine. Şi ştiu cât de puternice sunt aceste sentimente. Aşa că va apăra toate acestea până la final, a transmis aceasta, potrivit news.ro.

Citește și: Ce trebuie să facă românii din diasporă în cazul începerii războiului în România

Olena Zelenska, prima doamnă a Ucrainei, mesaj emoționant: „Mă tem pentru soțul meu”

Soldat rus, capturat de ucraineni: „Trebuie să oprim războiul, tovarășe președinte. Mi-e foarte rușine de mine și de tine, tovarășe președinte”

Recomandările lui Raed Arafat în caz de dezastru. Ce trebuie să avem în casă

Iubita lui Vladimir Putin, afectată de sancțiunile aplicate de SUA în contextul războiului din Ucraina

Olena Zelenska își sprijină necondiționat soțul și țara

În cele 21 de zile de război, Olena Zelenska a demonstrat că își susține necondiționat soțul și îi este alături în cea mai mare provocare a vieții lor. Președintele a susținut că el și familia sa sunt principalele ținte ale armatei ruse, însă nimeni nu va pleca din Ucraina.

Deși stă ascunsă împreună cu cei doi copii, Olena Zelenska s-a dovedit un sprijin important pentru soțul ei și pentru poporul ucrainean. Aceasta este activă pe rețelele de socializare și transmite constant mesaje de încurajare comptrioților săi. Prima doamnă a Ucrainei postează constant imagini care arată amploarea războiului.

În vârstă de 44 de ani, Olena Zelenska s-a căsătorit cu Volodimir Zelenski în 2003. În 2004 cei doi au devenit părinții unei fetițe, Oleksandra. În 2013 s-a născut și băiețelul lor, Kyrylo.

Prima doamnă a Ucrainei, mesaj emoționat pentru ucraineni

La începutul lunii martie, soția președintelui ucrainean a transmis un alt mesaj plin de iubire, de susținere și de mulțumire pentru poporul său.

Oamenii mei dragi! Ucranieni! Vă privesc azi pe voi toți și vă văd la TV, pe străzi, pe internet. Văd postările și filmulețe voastre. Și știti ce? Sunteți incredibili!

Sunt mândră că trăiesc în aceeași țară cu voi. Se spune că mulți oameni sunt o mulțime. Dar noi nu suntem așa, pentru că mulți ucrainieni nu sunt mulțimi. Sunt o armată!

Și astăzi nu o să mă panichez și nu o să plâng. Voi fi calmă și confidentă. Copiii mei se uită la mine și voi fi lângă ei. Și alături de soțul meu. Și alături de voi. Vă iubesc! Ucraina, te iubesc! a spus ea.

Sursă foto: Instagram, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!