Cleopatra Stratan a publicat o fotografie rară alături de mama ei. „Cea mai puternică, iubitoare, scumpă și frumoasă ființă”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 30 septembrie 2021, 10:39

Părinții Cleopatrei Stratan (18 ani), Pavel și Rodica Stratan, sunt căsătoriți de mai bine de 20 de ani. Perechea mai are un fiu, Cezar Stratan, în vârstă de 11 ani. Mama Cleopatrei este extrem de discretă, în ultimii peste 20 de ani apărând foarte rar la evenimente mondene. 

De curând, Rodica a apărut în mai multe dintre fotografiile de la nunta fiicei sale cu Edward Sanda (24 de ani). Cuplul s-a căsătorit civil pe 14 august 2021, în București, iar religios pe 22, la Chișinău. Soliștii locuiesc împreună din iunie 2021 și s-au logodit în octombrie 2020, în ziua în care solista a împlinit 18 ani.

Cleopatra Stratan a publicat o fotografie rară alături de mama ei. „Cea mai puternică, iubitoare, scumpă și frumoasă ființă”

Cleopatra Stratan a publicat o fotografie rară alături de mama ei. „Cea mai puternică, iubitoare, scumpă și frumoasă ființă”

Pe Instagram, Cleopatra a publicat recent o imagine în care este surprinsă îmbrățișându-și mama. Imaginea o găsiți mai jos! În prezent, Cleopatra și Edward sunt în luna de miere, în Italia.

„Mama… Știți bine că are foarte puține apariții online, dar asta nu înseamnă că nu e cu și pentru mine oricând și oriunde! Prefer să o prezint în fața voastră ca cea mai puternică, iubitoare, scumpă și frumoasă ființă de pe Pământ pe care o cunosc! Te iubesc, mami! ❤️”, a scris Cleopatra Stratan în dreptul fotografiei.

Citește și:

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit! Primele imagini cu verighetele perechii

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, ipostaze tandre în piscină

Edward Sanda, răspuns acid după ce el și Cleopatra Stratan au fost criticați că nu au avut nași

„Relația mea cu mama este la fel de specială ca cea pe care o am cu tata, doar că eu nu vorbesc despre asta, pentru că asta a fost decizia ei. Să nu apară, să nu iasă, să nu vorbim despre ea și noi am acceptat. Ea oricum este peste tot cu noi, indiferent unde plecăm.

Noi suntem o familie foarte închegată, foarte unită. Mergem peste tot împreună, când putem și unde putem. Atunci când avem ocazia de a merge toți împreună, o facem. Ne simțim cel mai bine atunci când suntem toți”, a mai povestit artista în trecut, într-un interviu pentru Uni media.

Pavel Stratan și soția lui s-au cunoscut prin intermediul unei prietene comune. Încă de la prima întâlnire, artistul a știut că Rodica îi va deveni soție: „Mi-a prezentat-o o amică foarte bună, care era prietenă cu ea. Apoi, după ce am avut prima noastră întâlnire, am știut deja că o să fie soția mea”.

„Da. Între mine și Rodica e o relație specială. Noi avem așa… un cerc al nostru, în care nu intră nimeni, pentru că nu lăsăm pe nimeni să intre. Ne înțelegem în felul nostru și nu suntem deranjați de absolut nimic. Dacă ar apărea vreo fisură, atunci s-ar duce tot, dar nu lăsăm să se întâmple asta”, mai spunea muzicianul în trecut.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!