Dacă ai aceste trăsături, ești mai inteligent decât majoritatea populației

Sunt multe aspecte care fac o persoană inteligentă. Desigur, există calități ale personalității noastre care ne fac mai inteligenți ca alte persoane. Aceste calități sunt dobândite prin învățare, prin experiența vieții.

Școala nu are legătură cu cât de inteligenți suntem. Da, poți avea note de 10 la școală, dar oare ai calitățile necesare pentru a aluneca frumos prin viață?  Dacă ai cel puțin una dintre trăsăturile menționate mai jos ești mai inteligent decât mulți.

Ești introvertit!

Această trăsătură spune mult despre personalitatea cuiva. Înseamnă că tu cunoști și înțelegi atât de bine lumea din jurul tău încât alegi să nu te identifici cu ea. Un studiu făcut de The Gifted Development Center a arătat că 60% dintre copii supradotați sunt introvertiți. Studiul a arătat că acești copii reușesc să îi depășeacă pe extrovertiți la toate testele de inteligență.

Ai simțul umorului!

Simțul umorului este o trăsătură dominantă a celor mai inteligente persoane din lume. Persoanele care fac glume pe loc înțeleg și analizează grupul în care fac glumele respective într-un timp record. Astfel, o persoană inteligentă poate să-și facă loc în orice grup.

Ești stângaci!

Există studii care demonstrează că persoanele stângace sunt mult mai creative decât cele dreptace. Oamenii de știință au putut demonstra faptul că stângacii au și o memorie excelentă, rezolvă probleme repede și o gândire critică ceea ce îi face foarte inteligenți.

Ești pasăre de noapte!

Oamenii care tind să adoarmă mult mai târziu decât majoritatea ajung să câștige mai mulți bani decât cei care preferă să se trezească devreme. Păsările de noapte nu îți fac griji pentru a doua zi pentru că sunt capabile să inoveze și să rezolve probleme prin inducție.

Ești cel mai mare dintre frați!

Dacă ești primul născut din familia ta ai toate șansele să fii cel mai inteligent dintre frații tăi. Din cauza faptului că ai primit toată atenția ca bebeluș îți aduce beneficii mentale și te ajută să vezi lumea cu alți ochi. Ca frate/ soră mai mare ai tendința să joci rolul de mentor sau profesor pentur frații tăi mai mici.

Sursa foto: 123rf

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: