Ce regula controversată a impus Pippa Middleton la nunta ei

Pippa Middleton urmează să se căsătorească anul acesta și se pare că dorește să reînvie o tradiție extrem de veche la nunta ei.

Circulă un zvon că sora ducesei de Cambridge, Pippa Middleton va impune regula “no ring, no bring” la nunta ei. Această regulă constă în faptul că invitații la nunta ei care doresc să fie însoțiți trebuie să fie ori căsătoriți cu respectiva persoană, ori logodiți.

Sora lui Kate Middleton, Pippa (33 ani) își va uni destinul cu managerul James Matthews la biserica St Marks din Engelfield pe 20 mai. Nu se știe dacă sora sa mai celebră, Kate Middleton va fi prezentă la ceremonie.

Se pare că Pippa a impus această regulă pentru a opri pe noua iubită a prințului Harry, Meghan Markle să nu fie prezentă la nuntă pentru a fura atenția invitaților și a presei.

Markel a furat atenția la altă nuntă în acest an, unde a venit la brațul prințului Harry. Este vorba de nunta amicei lui Harry, Lara Hughes-Young ce a avut loc la Montego Bay la începutul lunii martie.

O sursă apropiată familiei a declarat pentru Daily Mail că Pippa Middleton vrea să evite pe cât posibil un circ mediatic. Știe că ochii presei vor fi ațintiți asupra tinerei Meghan. Pippa și mama ei, Carol se tem ca prezența lui Meghan poate cazua un haos absolut nenecesar.

Sursa foto Northfoto

Citește și Ducesa Kate Middleton, prințul William și printul Harry s-au întrecut la alergat

Citește și Kate Middleton a fost domnișoară de onoare în 1991. Cum arăta ducesa în rochiță roz

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: