Cel mai frumos moment al verii pentru vedete

De Oana Dinu pe
Reporterii Unica au fost prezenți la lansarea grilei de toamnă de la PROT TV și au stat de vorbă cu mai multe celebrității ale postului de televiziune. Acestea ne-au spus care a fost cel mai frumos moment al verii pentru ele.

Irina Rimes: Filmările de la Vocea României. Au fost stresante, grele, interesante, frumoase și emoționante. Am avut parte de tot felul de sentimente pe care nu le-am mai simțit până acum.

 

Andreea Esca: Momentul verii pentru mine a fost ziua pe care am petrecut-o la Positano, în Italia,  pentru că îmi doream de foarte mulți ani să ajung acolo.

 

Diana Sar, actriță: Prima zi de filmare la serialul „Vlad”.

 

Corina Caragea: Vacanta mea în Japonia.

Reporter: Ce te-a impresionat cel mai mult?

Corina Caragea: Civilizația. Vacanța asta a fost un șoc din multe puncte de vedere. Mi se pare că Japonia este cu totul altă planetă. Au fost foarte multe lucruri care m-au impresionat, dar m-au și speriat în același timp. Cred că astfel de excursie trebuie să faci în viață.

 

George Piştereanu, actor în serialul „Vlad”, PRO TV: Am fost implicat în multe proiecte care urmează să apară în toamnă. Mă bucur foarte mult de „Vlad”, care este un proiect de suflet. Este o echipă minunată și mă simt ca acasă. Cred că va ieși ceva extraordinar.

 

Andi Moisescu: Am fost o săptămână cu un catamaran în Marea Ionică. Acesta este highlight-ul acestei verii și ai ultimilor ani.

Reporter: Ai fost și cu copiii?

Andi Moisescu: Da, bineînțeles. Toată lumea a fost in love. Mi se pare că am descoperit ceva ce căutam de mult.

Vezi și: 

Vedetele ne spun cum alungă tristețea

EXCLUSIV! Vedetele spun fără ce nu pot trăi

Sursă foto: PR / PROTV

Edith Gonzalez, fotografii de colecție. Roluri memorabile din telenovele

Edith Gonzalez, fotografii de colecție. Roluri memorabile din telenovele