Voicu nu regretă că a plecat de la Monica Columbeanu

De Unica.ro pe

Voicu Pânzaru, fostul şofer al Monicăi Columbeanu vorbeşte pentru prima dată despre perioada petrecută la Izvorani.

Voicu sau Ricky Martin, aşa cum i se mai spune, a devenit celebru ca şofer al Monicăi Columbeanu.

Recent, tanărul a decis să demisioneze şi să devină model, în prezent lucrând pentru Cătălin Botezatu. În ciuda faptului că e un tip discret, fostul şofer a acceptat să vorbească despre perioada în care a lucrat pentru soţia lui Irinel Columbeanu.

De ce ai plecat de la Monica?

Voicu Pânzaru: Orice tânăr are nişte visuri şi porneşte de undeva de jos pentru a ajunge în final acolo unde îşi doreşte. Nu am ascuns niciodată faptul că am pornit de la a fi un simplu şofer pe TIR în Italia, unde am muncit şi câte 24 de ore, numai din dorinţa de a strânge nişte bani. Pasiunea pentru maşini a fost şi cea care m-a determinat să muncesc atâţia ani în străinătate, tocmai în ideea de a-mi cumpăra una, şi spun asta pentru a spulbera orice speculaţie că mi-aş fi cumpărat maşina de pe urma jobului pe care l-am avut la Monica. Am plecat de la doamna Columbeanu pentru că nu mai aveam deloc timp pentru mine şi pentru noua mea pasiune: modellingul.

Îţi pare rău că ai renunţat la vechiul job?

Nu, nu-mi pare rău că am plecat de la Monica, pentru că am descoperit că pot pătrunde şi eu într-o altă lume. Cred că trebuie să avansăm şi să încercăm să ne depăşim tot timpul condiţia. Nu regret nici o secundă faptul că am demisionat şi nici nu am făcut vreo alegere între doamna Columbeanu şi domnul Botezatu, aşa cum se insinuează. Am renunţat la jobul de şofer pentru jobul de model, iar pe viitor nu se ştie ce va urma…

Cum ai lucrat cu Monica?

Doamna Columbeanu e o femeie pe care o respect pentru statutul pe care îl are. Am avut cu ea o colaborare extrem de decentă, bazată pe profesionalism.

Citeşte continuarea interviului pe libertatea.ro!
O tânără de 18 ani, elevă la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din București, a murit de meningită

O tânără de 18 ani, elevă la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din București, a murit de meningită