Vika Jigulina, despre dispariția ei de pe sticlă: „Vreau să am grijă de sănătatea mea”. Ce se întâmplă cu artista

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 23 iulie 2020, 14:46

În ultima perioadă, în presă au apărut numeroase speculații conform cărora Vika Jigulina ar fi însărcinată. Artista ține să lămurească acest subiect, dar și adevăratul motiv pentru care a ales să dispară o perioadă de pe micul ecran.

S-a scris mult în presa autohtonă în ultima vreme despre faptul că Vika Jigulina ar fi însărcinată, iar acesta ar fi de fapt motivul care ar sta la baza plecării ei din echipa emisiunii Un Show Păcătos de la Antena 1. Dar lucrurile nu stau deloc așa.

Vika Jigulina nu este însărcinată și nu își dorește să devină mamă în viitorul apropiat. Asta deoarece are numeroase proiecte profesionale pe care vrea să le dezvolte și care îi acaparează extrem de mult timp.

Vika Jigulina, despre dispariția ei de pe sticlă: „Vreau să am grijă de sănătatea mea”. Ce se întâmplă cu artista

Citeşte şi: Edward Maya şi Vika Jigulina vor lansa primul lor album!

„Nu, nu sunt însărcinată. Am tot citit și eu, în ultimele două luni, știri conform cărora ar urma ca anul acesta să devin mamă. Nu este adevărat. Dacă aș fi însărcinată, nu aș ține acest lucru secret. Dar nu este cazul acum! Mă aflu într-o perioadă a vieții mele în care îmi doresc să mă dedic carierei mele, să dezvolt proiecte frumoase pe care să le ofer oamenilor. Nu voi deveni mamă în viitorul apropiat”, a explicat Vika Jigulina, potrivit unui comunicat de presă.

De asemenea, Vika face lumină și în ceea ce privește motivele pentru care de la sfărșitul lunii martie nu o mai vedem pe micul ecran, în emisiunea Un Show Păcătos de la Antena 1.

Citește gratuit ediția de august a revistei Unica. O găsești AICI

„Contextul actual, pandemia de COVID-19, este lucrul care m-a determinat să fac o pauză. Îmi doresc să am grijă de sănătatea mea și a celor din jurul meu. Așa că respect recomandările autorităților. Să fii parte a unei emisiuni zilnice înseamnă o expunere, un risc. Sunt însă convinsă că vom trece cu  bine peste aceste vremuri dificile și vom reveni la ritmul normal al vieților noastre. Îmi doresc să treacă toată această nebunie și să ne reunim cu toții, în formulă completă”, a adaugat artista.

În vârstă de 34 de ani, Vika Jigulina (pe numele real Victoria Corneva), este producătoare muzicală, cântăreață și DJ originară din Republica Moldova. De 20 de ani, Vika trăiește și activează în România și a mixat alături de Steve Murrano, ATB, Tomcraft, DJ DOX, Steve Angello, Sebastian Ingrosso, dar și de mulți artiști români.

sursa foto – PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!