Vika Jigulina: „Liberty Parade – 24 de ore în care totul există datorită muzicii!”

De pe

Pentru Vika Jigulina, spiritul Liberty Parade înseamnă “24 de ore în care totul există datorită muzicii”, iar show-ul se vede de pe scenă “Uimitor”.
Vika Jigulina – cea mai sexy DJ-iţă din România, renumită pentru super hiturile internaţionale în colaborare cu Edward Maya – „Stereo Love” sau „This Is My Life” şi realizatoarea unui DJ Set la Vibe FM – face parte din line-up-ul Liberty Parade, cel mai mare eveniment dance din istoria radioului, organizat de Radio 21 pe 28 iulie 2012 pe plaja dintre Venus şi Saturn.
În ceea ce priveşte piesa pe care ar pune-o la eveniment şi care ar arunca oricând mulţimea în aer, Vika spune că aceasta este Alright – Red Carpet.
DJ-iţa se va afla pe Liberty Parade Arena, unde a pregătit un super set pentru miile de suflete care vor fi prezente la eveniment.
„Este o onoare pentru mine să fiu la Liberty Parade 2012 şi de-abia aştept să ridic temperatura pe Liberty Parade Arena. Este uimitor să vezi zecile de mii de mâini în aer, să simţi cum vibrează pe muzica ta. Ne vedem acolo! „, spune Vika Jigulina.
Liberty Parade este cel mai mare eveniment dance din România şi are loc pe 28 iulie, pe plaja dintre Venus şi Saturn. Djii Radio 21, DJ Optick, DJ Andi, Liviu Hodor, Vali Bărbulescu, Adrian Eftimie, Vika Jigulina, Raoul Russu, DJ Allen şi DJ Kruger, promit ore întregi de distracţie şi muzică bună. Eveniment organizat de Radio 21 şi Music Channel cu sprijinul Primăriei Municipiului Mangalia. Refreshed by Pepsi!
Vika Jigulina poate fi ascultată la Vibe FM în fiecare joi într-un DJ Set de o oră, între orele 22:00 si 23:00.
Foto: PR
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro