Vești proaste pentru Shannen Doherty! Analizele nu au ieșit bine

De Oana Dinu, pe Ultimul update Miercuri, 04 aprilie 2018, 17:30
Shannen Doherty, actrița americană care a interpretat rolul Brendei în serialul Beverly Hills 90210, va fi supusă unor noi investigații medicale pentru cancer, după ce rezultatele analizelor au ieșit prost.

La un an după ce boala a intrat în remisie, actrița în vârstă de 46 de ani a fost supusă unor noi teste care au relevat faptul că un marker tumoral a ieșit din nou ridicat.

Mesaj îngrijorător publicat de Doherty pe contul de Instagram

Ea a împărtășit cu fanii de pe contul de Instagram prin ce trece: „Analize și rezultate. Un marker tumoral a ieșit bine, altul… e crescut. Asta înseamnă că voi fi din nou monitorizată de medici și trebuie să fac încă un test. Cu toate acestea rămân pozitivă și mă bucur de viața mea. Cu siguranță ajută să vezi totul în perspectivă și să-ți amintești ce ai învățat în lupta cu cancerul, Câteodată, mai am nevoie de o împrospătare a memoriei. Așa cum am mai zis și înainte, cancerul îți poate schimba viața într-un mod în care nimeni nu-și poate imagina… Apropo, markerul ridicat poate însemna tot felul de lucruri.”

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

Boala a intrat în remisie anul trecut

Doherty a fost diagnosticată cu cancer la sân în februarie 2015. După o luptă grea timp de doi ani, a reușit să învingă boala și a trecut prin mai multe operații de refacere a sânilor.

Shannen Doherty a făcut publică pe contul ei de Instagram lupta teribilă cu cancerul la sân și și-a ținut fanii la curent cu starea ei de sănătate, publicând informații și fotografii.

Citește și:

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!