Vedetele Asia Express se întrec într-un concurs de miss: ”Era ca un latino lover, toate fetele au leșinat”

De Oana Savin, pe
Cele 8 perechi de vedete rămase în cursa Asia Express vor participa, duminică seară, la un concurs de Miss. Pentru a pleca în cursă, concurenții sunt nevoiți să participe la acest concurs plin de savoare.

Filipinezii au un palmares de invidiat la concursurile internaționale de miss, tocmai din acest motiv și concurenții Asia Express vor fi nevoiți să facă o demonstrație în fața unui juriu local, dar nu înainte de a se aranja și a învăța să defileze ca la carte.

Din fiecare echipă va participa câte una singur concurent care va scoate toți așii din mânecă pentru a impresiona și a câștiga un avantaj important- acela de a pleca primul alături de coechipierul său într-o cursă ce va fi fragmentată de multe opriri și probe.

Citește și: Concurenții Asia Express, cu ochii în lacrimi: „M-a dărâmat sufletește”

Vedetele Asia Express se întrec într-un concurs de miss: ”Era ca un latino lover, toate fetele au leșinat”

Citește și: Adda a izbucnit la Asia Express. De ce a făcut artista criză de nervi. „Îmi vine să-i crăp capul!”

„Era ca un latino lover, a făcut și schema cu apa, iar toate fetele au leșinat”, se spune despre unul dintre concurenți.

O altă misiune a serii îi va aduce pe concurenți la fermele de Carabao, acolo unde vor fi nevoiți să își învingă frica într-o probă de îndemnânare

Poate ne ia ăsta pe sus, pe coarne!”, va spune Sorin Bontea.

Carabao (bivolul de apă) este animalul național al țării, pictat și antrenat să îngenuncheze, iar această misiune o vor avea de îndeplinit și vedetele Asia Express, într-o probă decisivă în ceea ce privește calificarea la amuletă.

După ce vor lua un șablon, o culoare și o pensulă, vor fi nevoiți să picteze un număr de figurine astfel încât să acopere tot corpul bivolului, ca mai apoi, să îl îngenuncheze preț de 5 secunde.

Dacă unii se vor aventura să termine proba cât mai repede pentru a pleca spre Gina și jocul de amuletă, o parte dintre concurenți vor fi mai sceptici.

„La cum stă Ristei, dacă îi dă bivolul o coadă trebuie să își pună la loc dinții!”, va spune Speak speriat.

Citește și: EXCLUSIV Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au spus tot! Cele mai penibile momente de la Asia Express

Citește și: Răzvan Fodor, declarație de dragoste pentru Nico

În cea de-a treia etapă a show-ului, cele 8 echipe rămase în cursa Asia Express vor părăsi Manila, dar vor merge mai departe pe Drumul Comorilor. Autostopul va părea o misiune imposibilă, iar o sărbătoare locală va transforma traficul într-un furnicar.

Vezi în Galeria FOTO ce misiuni le așteaptă pe vedete în această etapă Asia Express.

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!