Vedete la TV: Declaraţii uluitoare ale Oanei Zăvoranu după nunta lui Pepe

De Ileana Voicu Ghinea, pe

Categoric, zilele ce au trecut s-au scurs sub impactul căsniciei lui Pepe.
Un eveniment obişnuit din viaţa unui om, în cazul acesta şi artist, care s-a transformat într-un circ mediatic susţinut din mai multe direcţii. Cea mai puternică, însă, a fost cea lansată de fosta soţie a Latin Lover-ului care, pe parcursul ultimelor zile a făcut un adevărat tur al televiziunilor.

Toate discursuile ei au fost clare în ceea ce priveşte sentimentele pe care le nutreşte faţă de fostul soţ şi de actuala lui soţie, Raluca Pastramă. Bruneta a fost sinceră, şi-a recunoscut greşelile, a spus că încă îl mai iubeşte pe artist şi că este convins că acesta s-a căsătorit forţat fiind de familia actualei soţii.

„Eu îl cunosc mai bine decât oricine. Interesant e de ce plânge mama lui Pepe, care se declara foarte fericită. Nu ştiu, poate nu înţeleg eu termenul ăsta ‘Plâng în hohote de fericire’. Mie mi se pare că Pepe îşi urlă durerea din suflet pentru că îl cunosc. Ştiam că este nefericit. Nu ştiam cât de multă suferinţă îşi strigă în acea melodie şi în ce fel urlă la un moment dat sufletul lui”, spune vedeta la un moment dat, legându-se de unul dintre momentele artistice ale evenimentului.

Fosta actriţă de telenovele refuză să creadă că l-a pierdut pe bărbatul de care s-a despărţit pentru că l-a înşelat, şi ţine să întărească acest lucru fără rezerve. „Va rămâne Pepe al meu pentru totdeauna, este împrumutat acum doar o perioadă. O singură dragoste adevărată există. Poate să fie cu oricine, el va rămâne al meu toată viaţa chiar dacă n-o să fim împreună”, a declarat bruneta la Acces Direct.

Seria mărturisirilor continuă, iar Oana Zăvoranu ia la puricat şi analizat sentimentele pe care le are fosul ei soţ acum. „Ştiu că e nefericit. Mi se rupe sufletul să-l văd aşa”. Şi continuă, fără ezitare cu „Asemenea urlete de tristeţe, asemenea urlete de durere eu nu am întâlnit niciodată de când îl cunosc pe Pepe. Asemenea trăiri nu au avut loc niciodată în viaţa noastră, asta e clar! Nu am spus că plânge pentru mine, ci că în sufletul lui e o zbatere imensă. Dacă aş spune că plânge pentru mine? Sunt oameni care ar spune sigur că da”.

„Pepe a cântat la cununia lui pentru mine”, îşi continua diva seria declaraţiile tulburătoare pe care le face vizavi de evenimentul extrem de fericit pentru fostul ei soţ care, de altfel, aşteaptă şi un copil cu actuala lui soţie.Apogeul intervenţiilor marca Oana Zăvoranu s-a înregistrat în urmă cu o zi, în direct, la emisiunea „Un show păcătos”, unde cei doi au reuşit să vorbească la telefon după una an de la despărţire. „Pepe, casă de piatră, iubire!”

Crezi că este just acest comportament?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!