Vedete: Formula completă “Dansez pentru tine” – Sezonul 13

De pe

Începând cu data de 26 octombrie, serile de vineri se petrec cu dans. Ca în fiecare sezon, 4 vedete de sex feminin şi 4 staruri de sex masculin încep duelul în bătălia visurilor, pentru a schimba viaţa unor oameni trecuţi prin grele încercări, în noua ediţie „Dansez pentru tine”.
In editia cu numarul 13, cu noroc speram noi, 8 vedete s-au alaturat show-ului gazduit de PRO TV si prezentat si de aceasta data de Iulia Vantur si Stefan Banica Junior.  Si cum speculatiile erau din ce in ce mai multe referitor la lipsa de vedete din acest sezon, organizatorii au venit cu Formula Completa Dansez pentru tine- Sezonul 13.
Prima confirmare pe lista participantilor a fost Bianca Dragusanu.
“Mi-a luat ceva timp sa ma decid, dat fiind faptul ca primisem mai multe propuneri in aceeasi perioada si a fost o alegere dificila. “Dansez pentru tine” este insa o competitie complexa si sper sa ma ridic la nivelul asteptarilor si al show-ului. Consider ca acest show este o provocare pentru oricine, indiferent daca stie sa danseze sau nu” spune Bianca, pe site-ul oficial al competitiei.

Citeşte continuarea pe Viva.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!