Vedete cu forme voluptoase care au slăbit drastic

De Diana Sorescu, pe

Există celebrităţi ce nu relizează că formele generoase şi rotunjimile sunt foarte sexy şi apelează la diete draconice pentru a slăbi. De aici şi până la anorexie nu-i decât…
… un pas, iar sănătatea le e pusă în pericol.

Femeia e mereu nemulţumită: vrea întotdeauna mai mulţi pantofi şi mai puţine kilograme. Dar ce te faci când întreci limita, iar anorexia te pândeşte? Divelor fie nu le pasă de sănătatea lor, fie sunt obsedate de aspectul fizic şi nu ştiu să spună stop: ele au o imagine deformată asupra propriului corp, se văd mai grase decât sunt în realitate şi nimeni şi nimic nu le poate convinge să se oprească.

Lindsay Lohan

Actriţa de doar 24 de ani a avut o existenţă tumultoasă şi a trăit cât alţii într-o viaţă. Cu un corp apetisant şi talent, Lindsay s-a remarcat imediat în industria cinematografică.

Păcat însă că în ultimii ani a apucat-o pe căi mai puţin creştineşti, presărate cu multe licori bahice şi droguri. Din cauza excesului de alcool şi stupefiante, din cauza nopţilor pierdute prin cluburi şi stilului de viaţă haotic, LiLo a ajuns să cântărească doar 44 de kilograme.

Vedeta refuză să admită că are probleme de alimentaţie şi consideră că totul e în regulă. Nu de aceeaşi părere sunt şi judecătorii care o cercetează din nou pentru posesie şi consum de prafuri interzise.

Vedete cu forme voluptoase care au slăbit drastic

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4 5 6

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!