Vedete fără chiloţi. Uite cum şi-au arătat părţile intime

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Miercuri, 01 septembrie 2021, 14:03

Nu toată lumea portă chiloţi tot timpul. Dar ce te faci când este vorba de celebrităţi şi vedetele aleg să nu poarte chiloţi tocmai în momentele când paparazzi sunt cu obiectivele spre ele? Iată câteva vedete fără chiloţi care au şocat pe toată lumea cu nonşalanţa cu care lasă să se vadă părţile intime.

Anne Hathaway la premiera Les Miserables

Anne Hathaway nu este o vedetă pe care o descriem de obicei ca „indecentă”, dar la premiera filmului „Les Miserables” de la New York a uitat să îmbrace lenjerie intimă. Din păcate pentru Anne Hathaway, paparazzi au fost pe fază când actriţa a ieşit din limuzină şi ne-au arătat cam tot ce era de văzut.

Gwyneth Paltrow la premiera Iron Man 3

Vedete fără chiloţi. Uite cum şi-au arătat părţile intime
Nici de Gwyneth Paltrow nu spunem prea des că nu este cuviincioasă, dar a avut şi ea momentele ei. De exemplu la premiera ultimului filmului din seria Iron Man, când Gwyneth Paltrow a ales o rochie transparentă pe laterale. Şi s-a gândit că nu are nevoie de chiloţi să strice geometria superbei rochii Antonio Berardi.

Justin Theroux la jogging, în trening

Vedete fără chiloţi. Uite cum şi-au arătat părţile intime
Nu doar vedetele de sex feminin renunţă la chiloţi. Canadianul Justin Theroux, pe care îl ştim din Megamind, Charlies Angels sau Mulholland Drive şi American Psycho se menţine în formă cu alergări regulate. Şi chiloţii dau iritaţii atunci când alergi mult, ca să menţii pectoralii şi fesele ferme. Aşa că rezultatul lipsei de lenjerie se vede uşor prin pantalonii din bumbac.
Citeşte mai departe şi vezi ce alte vedete şi-au arătat părţile intime pentru că nu purtau chiloţi, pe pagina următoare şi în GALERIA FOTO de mai jos.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!