Vedete: Ce spune actorul preferat despre tine?

De Diana Zagrean pe

Orlando Bloom

 
Dacă actorul tău preferat este Orlando Bloom, înseamnă, pe de o parte, că preferi tipii sensibili, de casă, care vor fi tătici minunaţi pentru copiii voştri. Dar mai înseamnă şi că eşti o gospodină desăvârşită, care vrea o familie numeroasă şi care nu are ambiţii mari în carieră.
De ce? Păi, este simplu. Orlando Bloom a apărut mai întâi în filme în care juca tipi cu un aspect fragil, dar puternici (Stăpânul Inelelelor). Ceea ce înseamnă că eşti o femeie care îşi doreşte stabilitate şi un bărbat care să nu se sfiască să aibă momente de slăbiciune lângă tine.
Apoi, a jucat un tip rebel, în afara legii, dornic să se sacrifice pentru persoana iubită, în Piraţii din Caraibe. Asta înseamnă că eşti o romantică incurabilă.

Robert Downey Jr.

 
Dacă actorul tău preferat este Robert Downey Jr, îţi plac bărbaţii care emană putere, care vor să pară misogini, dar, de fapt, pe dinăuntru te iubesc cu pasiune.
Atât rolurile pe care le-a jucat (Iron Man, Sherlock Holmes), cât şi viaţa sa personală tumultuoasă fac din Robert Downey Jr un bărbat puternic dar sensibil, care are bani şi ştie ce vrea în viaţă.
Astfel de preferinţe înseamnă că tu îţi doreşti, în primul rând, stabilitate financiară şi că eşti dispusă să accepţi anumite lipsuri de ordin emoţional din partea bărbatului iubit.
Faptul că te atrage un om despre care se ştie că a avut probleme cu dependenţa de alcool şi droguri, dar care joacă mereu roluri de dur, arată că ai accepta să îţi vorbească urât, sau să vină târziu şi beat acasă, atâta timp cât îţi asigură un trai fără lipsuri. Ai grijă, astfel de bărbaţi sunt periculoşi!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2