Vedete care s-au despărţit în 2009

De Cristina Popa pe

Ilinca Vandici – Alin Cocoş

Deşi au avut o relaţie  pasională, cu certuri şi despărţiri scurte la tot pasul, abia după doi ani de iubire cu năbădăi, în iunie 2009, Ilinca Vandici şi Alin Cocoş, fiul vitreg al Elenei Udrea, au pornit pe drumuri diferite. 
În ciuda zvonurilor din presă, conform cărora, deşi relaţia lor nu era văzută cu ochi buni de către părinţii lui Alin, vedeta Antenei 2 dorea cu ardoare să-şi ducă iubitul în faţa altarului, cei doi au refuzat să facă public motivul despărţirii. 

„Nu cred că trebuie să vă intereseze dacă am părăsit-o pe Ilinca. E doar treaba noastră, e vorba de viaţa noastră intimă!” a declarat Alin Cocoş pentru un tabloid autohton.

Ce a urmat? În timp ce el s-a refugiat imediat în braţele unei foste iubite, asistenta lui Mihai Morar, Marina Dina, după o perioadă mai lungă de căutări, spre sfârşitul anului, prezentatoarea emisiunii „Stele sub lupă” s-a îndrăgostit şi ea, de fotbalistul Ciprian Marica.
Vedete care s-au despărţit în 2009

Jojo – Cătălin Căţoiu (Ţeavă)

După 3 ani de zile petrecuţi alături de Cătălin Căţoiu (Ţeavă), Jojo era pregătită să se căsătorească şi să facă un copil, insă, pentru că  iubitul ei, cu 19 ani mai în vârstă nu îi împărtăşa idealurile, blonda de la Divertis a ales varianta despărţirii.

În aprilie 2009, în paginile unei publicaţii Jojo declara: „Eu şi Ţeavă nu mai suntem împreună de o lună. Sunt ok, nu sufăr, însă nu cred că voi găsi prea repede o altă iubire”,  pentru ca, la prima emisiune „Divertis – Land of Jokes”,  să anunţa cu nonşalanţă că s-a căsătorit cu managerul unei bănci din Capitală, pe nume Ionuţ Grama.

Iulia Vântur – Marius Moga

După o relaţie care a durat mai bine de doi ani, la începutul lunii februarie, Iulia Vântur  confirmă zvonurile conform cărora s-ar fi despărţit de Marius Moga.

Discretă, coprezentatoarea emisiunii „Dansez pentru tine” a refuzat să menţioneze motivele care au dus la ruptură, dar a precizat totuşi că decizia a fost una de comun acord.

Aproximativ 4 luni mai târziu, concomitent cu momentul în care cei doi se împacă, presa scoate la iveală motivul real al despărţirii lor, ulterior confirmat şi de vedeta PRO TV – Iulia l-a prins pe „micul Mozzart” cu o altă femeie în pat.

Teo Trandafir – Marian Constantinescu (Domn’ Profesor)

Anul acesta şi Teo a rămas singură… fără Domn’ Profesor. 

La sfârşitul lunii noiembrie, în paginile unui cotidian, vedeta  declara: „Ne-am despărţit de mult. Marian nu mai e iubitul meu, dar este prietenul meu. El are o altă iubită. Nu mai suntem împreuna şi nici nu am simţit nevoia să se ştie peste tot lucrul ăsta.” Maim mult, se pare că în ceea ce o priveşte, nu a apărut nimeni nou.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3