Vedete care s-au despărţit în 2009

De Cristina Popa, pe

Unica.ro te invită în lumea telenovelistică a relaţiilor amoroase trăite de vedetele din România. Descoperă ce cupluri au ales să pornească pe drumuri separate în 2009.
Se pare că dragostea durează mai puţin de trei ani, cel puţin dacă luăm în calcul relaţiile amoroase din spaţiul monden autohton.

După două, şase sau douăsprăzece luni de pasiune, declaraţii pătimaşe şi planuri de viitor măreţe comunicate presei  în detaliu, cele mai mediatizate cupluri din rândul vedetelor trec în extrema cealată. Se despart. Şi nu oricum, ci cu tam tam.

Iată ce cupluri şi-au spus „adio”, temporar sau definitiv, în 2009.

Codin Maticiuc – Anna Lesko, Raluca Lăzăruţ, Alina Crişan

După aproape un an de relaţie, în martie 2009, Anna Lesko şi Poponeţ au încetat să mai fie un cuplu. Cei doi au confirmat despărţirea în paginile unui tabloid autohton, menţionând că au ramas prieteni în continuare.  

Codin nu a stat prea mult pe gânduri şi, câteva săptămâni mai târziu, şi-a găsit o nouă iubită, în persoana Ralucăi Lăzăruţ, însă doar pentru 10 zile. Şi de data aceasta, Poponeţ s-a reorientat repede. Următoarea iubită? Alina Crişan, fosta componentă a trupei A.S.I.A., de care se desparte repejor pentru a  putea fi din nou împreună cu… Anna Lesko.
Vedete care s-au despărţit în 2009

Din iulie şi până în decembrie, Lesko şi Maticiuc au format din nou o pereche fericită, după care, brusc, a urmat, inevitabil, o nouă despărţire. 
Ce a făcut Poponeţ? Evident, şi-a găsit repejor liniştea în braţele  altei femei -actriţa Maria Dinulescu – şi de aproape o săptămână, cei doi formează un  nou cuplu… monden.

Andreea Mantea – Andrei Ţârdea


Cea mai neaşteptată despărţire a anului 2009 pare cea dintre Andreea Mantea şi Andrei Ţârdea.

După o relaţie de aproape un an de zile în care a luptat cu pentru Andrei, cu fosta soţie a acestuia, a  suportat statutul de amantă, plus alte situaţii stânjenitoare, fosta vedetă  a Antenei 1 a decis ca pe mai departe să-şi vadă singură de drum.

Andreea consideră că despărţirea este  „pentru binele amândurora”, alegând să facă acest pas imediat după terminarea celui de-al optulea sezon „Dansez pentru tine” şi la scurt timp după ce testul de paternitate a stabilit că omul de afaceri este tatăl fetiţei fostei sale soţii, Alexandra.

Vedete care s-au despărţit în 2009Bianca Ioniţă – Bogdan „The King”


Vedeta Kanal D şi Bogdan, pe care aceasta îl alinta „The King” se ştiau de aproximativ şase ani, însă abia în iulie anul acesta, dupa ce s-au reîntâlnit întâmplător la o sală de fitness, cei doi au ajuns să fie împreună.

Cu planuri îndrăzneţe de viitor, cei doi păreau să formeze unul dintre cele mai reuşite cupluri din media.

Cu toate acestea, patru luni mai târziu, în decembrie 2009, cei doi au  decis că trebuie să pornească pe drumuri separate.

Motivul despărţirii invocat de Bianca pe agentiadepresamondena.ro? Unul sec: „Nepotrivire de caracter”.

Vedete care s-au despărţit în 2009Giulia Anghelescu – Vlad Huidu


Şi Giulia Anghelescu şi Vlad Huidu, fratele „cârcotaşului” Şerban Huidu şi-au spus  „adio” după o relaţie de aproximativ trei ani de zile, o  romantică cerere în căsătorie la Disneyland şi planuri de nuntă pentru 2010.

La începutul lunii noiembrie 2009 cei doi au pornit pe drumuri separate, fosta componentă a trupei Candy, canalizându-şi întreaga atenţie şi energie spre fructuoasa colaborare cu Dj Project.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!