Ce urât! Vezi ce vedetă a fost surprinsă în această ipostază şocantă

De Adina Radu, pe

Te-ai gândit vreodată că o s-o vezi aşa? Această vedetă superbă a avut un mic exces de zel la unul din concerte şi în timpul mişcărilor energice fotografii au surprins această imagine. Uite ce ciudat arată!
Este vorba de Beyonce, iar poza a fost făcută în timpul recitalului pe care l-a susţinut în pauza de la Super Bowl, finala campionatului de fotbal american. Artista şi echipa ei de dansatori au susţinut un concert de 15 minute pentru care au repetat intes zile la rând.
Beyonce a şi publicat pe Facebook imagini de la repetiţii, care nu au fost în zadar, căci show-ul a fost incediar şi americanii s-au declarat încântaţi. Se pare că Beyonce s-a descurcat mai bine decât a făcut-o Madonna anul trecut, cu aceeaşi ocazie.
Beyonce, sexy în reclama colecţiei sale de modă
Chiar şi aşa, show-ul energic al lui Beyonce a necesitat un efort intens din partea artistei care a fost surprinsă în ipostaza şocantă de mai sus, cu o grimasă pe faţă şi cu muşchii încordaţi. Evident, nu este uşor să dansezi şi să cânţi live în acelaşi timp, aşa că este de înţeles expresia de pe faţa vedetei.
beyonce
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro