Tuncay Ozturk a aflat cheia către inima Andreei Marin: fetiţa acesteia, Violeta

Legătura care s-a creat între micuţa vedetei de televiziune şi medicul turc s-a dovedit a fi una cu totul specială. Tuncay a reuşit să ajungă la sufletul Violetei şi să se înţeleagă de minune. Puştoaica i-a făcut chiar şi un desen, la un moment dat, pe care i-a scris cât de mult îl iubeşte. Tuncay Öztürk s-a lăudat pe contul lui de Facebook: „O declaraţie de dragoste. Este una din cele mai puternice pe care le-am primit în viaţa mea. Am primit-o adineauri. Cheia către iubirea adevărată… sau poarta spre iubirea adevărată… O declaraţie de dragoste cu care logodnica mea va fi de acord fără nicio obiecţie. Cred că logodnica mea va fi cea mai mare susţinătoare a acestei relaţii… Cred că aceasta nu este doar o declaraţie de dragoste, ci şi un mesaj al ei că este pregătită pentru un nou pas pentru noi”.
desen violeta
Acela probabil a fost momentul când Andreea Marin, a cărei temere era legată de aducerea unui bărbat străin în viaţa fiicei ei, a înţeles că nu mai are de ce să-şi facă probleme. Nu numai că fiica ei îl acceptase pe Tuncay, dar se şi ataşase de el. Aşadar, la sfârşitul anului trecut, cei doi s-au căsătorit în mare secret, iar anunţul a fost făcut de către Tuncay Öztürk pe contul lui de socializare în urmă cu câteva zile.
Profesionist în fizioterapie şi osteopatie, Tuncay Öztürk este unul dintre cei mai apreciaţi medici din domeniu. Specialistul turc a lucrat cu sportivi de performanţă din întreaga lume în cadrul centrului acreditat FIFA al spitalului Acibadem din Istanbul, printre aceştia numărându-se şi sportivi români precum Simona Amânar, Andreea Răducan şi Marian Drăgulescu. Öztürk s-a mutat în România şi a acceptat să se ocupe de lotul de gimnastică al României, ajutând-o inclusiv pe Larisa Iordache să se recupereze după o accidentare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!