Tuncay Ozturk a aflat cheia către inima Andreei Marin: fetiţa acesteia, Violeta

O întreagă ţară a fost luată prin surprindere de decizia Andreei Marin de a se căsători cu Tuncay Ozturk, însă hotărârea ei nu a venit peste noapte, fiind favorizată de mai multe aspecte, cel mai important fiind relaţia acestuia cu Violeta, fetiţa vedetei.
Andreea Marin şi partenerul ei, Tuncay Öztürk, s-au cunoscut în perioada în care vedeta TV era căsătorită cu Ştefan Bănică jr şi se recupera la o clinică din Turcia, după o opearţie la coloană. Divorţul prin care a trecut la începutul lui 2013, dar şi problemele de sănătate, au făcut-o pe Andreea Marin să se apropie de tânărul fizioterapeut turc.

„Când am văzut-o intrând în spital cu fetiţa ei, am observat-o de la distanţă ca mama şi trebuie să spun că m-a impresionat căldura acestei relaţii. În familiile noastre acest sentiment este unul foarte profund, important”, mărturisea Tuncay într-un interviu, declarându-se cucerit de relaţia pe care vedeta o avea cu fetiţa ei.

Se pare că aceasta a fost cheia şi spre inima Andreei Marin. După ce şi-au petrecut câteva vacanţe împreună, iar înţelegerea dintre ei părea a fi perfectă, Tuncay Ozturk a făcut mişcarea decisivă: s-a mutat în România, pentru a-i demonstra iubitei lui cât de importantă este în viaţa lui. Ba mai mult, proaspătul soţ al Andreei a semnat şi un contract cu Federaţia Română de Gimnastică şi a devenit fizioterapeutul lotului naţional, astfel având încă un motiv să renunţe la ţara sa.

Numai că mai rămânea o „redută” de cucerit: fiica Andreei. Prezentatoarea TV a fost mereu foarte protectoare vizavi de Violeta, iar faptul că i-a făcut iubitului ei cunoştinţă cu micuţa a fost o dovadă de extremă încredere pe care acesta a primit-o şi el a conştientizat acest lucru.
violeta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!