Ți-i mai amintești pe Carmen Stepan şi Dani Boariu, câștigătorii “Dansez pentru tine” 2006? Iată ce întorsătură a luat destinul lor!

De Mădălina Manole pe
In anul 2006 debuta pe Pro TV ediția a doua a emisiunii “Dansez pentru tine”, ediție care a fost câștigată de Carmen Stepan, în echipă cu Victor Slav. Tânăra Carmen, pe atunci în vârstă de 25 de ani, lupta pentru un vis măreț, acela de a-și vedea iubitul, pe Dani Boariu, mergând din nou. Acesta se afla în scaun cu rotile în urma unui accident rutier și avea nevoie de operație pentru a-și putea mișca picioarele din nou.

Dani Boariu suferea de tetraplegie spastică şi fractură de coloană cervicală, iar suma câștigată la concurs, în valoare de 50.000 euro, a fost folosită pentru a se opera în China și pentru a continua cu recuperarea în Franta.

Carmen Stepan şi Dan Boariu Dansez pentru tine 1

Astazi, după 11 ani de la întâmplare, cei doi nu mai sunt împreună, fiecare alegându-și un alt drum, dar păstrându-și vie prietenia și dorința de a-i ajuta pe cei aflați în situații similare. Carmen Stepan a părăsit Aradul, orașul în care fostul ei iubit locuiește, și s-a mutat în satul natal, Aldești, unde a deschis un centru pentru copiii cu situaţii speciale.

Din păcate, Dani Boariu, în vârstă de 42 de ani, nu a reușit să se ridice din scaunul cu rotile, fiind nevoie de mai multe intervenții chirurgicale, pe care, financiar nu le-a putut suporta. Însă, dă dovadă de o putere copleșitoare și, în continuare, speră la ziua în care va putea merge din nou. În urmă cu 8 ani, Dani şi-a deschis o firmă prin care oferă servicii web și web design, reușind să-și câștige singur existența. Cei doi au rămas prieteni și se întâlnesc de fiecare dată când au ocazia.

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere