Teo Trandafir, despre mariajul cu primul soț:”Dacă iubești cu adevărat pe cineva, îl lași să plece!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 23 septembrie 2021, 10:04

Teo Trandafir (53 de ani) evită să vorbească foarte des despre viața sa personală, dar, de curând, în cadrul unui podcast, vedeta de televiziune a făcut câteva dezvăluiri legate de prima sa căsnicie. Teo Trandafir s-a căsătorit prima dată în 1990, cu pilotul Alexandru Trandafir. Mariajul celor doi a durat șase ani. A doua căsătorie a vedetei a avut loc în 2012, cu Constantin Iosif, aceasta durând doar șase luni.

Legat de primul mariaj, Teo a povestit cum a decurs povestea de dragoste dintre ea și Alexandru.

„Am ieșit la un suc, la două, la trei. Am devenit prieteni apropiați. Am hotărât să ne căsătorim după Revoluție, pentru că asta mi-ar fi acordat mie încă un pic de libertate. Era obraznic cu tata, respectuos, dar încerca să mă protejeze. Tata încerca să știe unde sunt și mă suna pe fix: „Da, nu știu. Înțeleg că vreți să știți unde este fiica dvs. Eu asta nu știu, pot să vă spun unde este soția mea”. Mă scotea în oraș, îmi dădea suc, mă lua de la facultate când ploua”, a spus Teo Trandafir în emisiunea de la Kanal D, „În Oglindă”.

Citeşte şi: Ce bea Teo Trandafir zi de zi la prima oră a dimineții: „E un chin groaznic”

Citeşte şi: Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la deschiderea noului an școlar

Citeşte şi: Elena Lasconi, nemulțumită de salariul de primar: „La Pro TV câștigam acești bani în 40 de minute!”

Citeşte şi: Cât sunt taxele la școala privată unde învață copiii Elenei Băsescu

Vedeta de televiziune a mai spus că viața cu Alexandru a fost dificilă prin natura meseriei pe care o avea.

„Meseria lui nu se putea face în București. Trebuia să plece duminică seara și venea vineri sau sâmbătă. Eu plângeam când pleca, de fiecare dată. Ne-am pus problema – hai să facem într-un fel -. Oamenii vin în viața mea, stau ce stau și după își găsesc rostul lor, treaba lor. Eu nu mă pot reloca la nesfârșit. Dacă iubești cu adevărat pe cineva, îl lași să plece”, a adăugat Teo.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!