Sylvester Stallone s-a împăcat cu soția sa

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 26 septembrie 2022, 16:26

Sylvester Stallone și soția acestuia, Jennifer Flavin, au decis să nu meargă mai departe cu procedura de divorț și să-și continue căsnicia.

După ce pe data de 19 august au depus actele pentru divorț, celebrul actor și soția sa au decis că nu vor să se despartă. Cei doi sunt căsătoriți de 25 de ani și au împreună trei fete, Sistine (24 ani), Scarlet (20 ani) și Sophia (26 ani).

Potrivit People, Sylvester Stallone și Jennifer Flavin s-au împăcat.

Sylvester Stallone s-a împăcat cu soția saIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

„Au decis să se întâlnească acasă unde au vorbit și și-au rezolvat problemele. Amândoi sunt extrem de fericiți”, au declarat reprezentanții actorului.

Stallone (76 ani) și Flavin (54 ani) s-au împăcat la câteva zile după ce un judecător din Florida a afirmat că „este în interesul amândurora, atât individual și cât familial, să își rezolve neînțelegerile pentru ca dizolvarea mariajului lor să se desfășoare într-un mod decent, amiabil și privat în afara curții de judecată”.

Cea care a depus actele de divorț a fost Jennifer. Aceasta a afirmat că Sylvester Stallone „s-a implicat în disiparea, epuizarea și/sau risipa intenționată a bunurilor conjugale, lucru care a avut un impact economic negativ asupra patrimoniului conjugal”.

Zilele trecute, actorul de la Hollywood a postat pe rețelele de socializare o imagine în care apare ținându-și de mână soția.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!