Soția lui Michael Buble este însărcinată. Cei doi vor avea o fetiță

De Oana Savin, pe
Cântărețul Michael Buble și soția sa, actrița Luisana Lopilato, așteaptă cel de al treilea copil și de data aceasta vor avea o fetiță.

Artistul în vârstă de 42 de ani a confirmat venirea celui de al treilea copil, Luisana urmând să nască în următoarele trei săptămâni.

Buble, care mai are doi copii, Noah, de 4 ani și Elias, de 2 ani, a confirmat zvonurile la un post de radio irlandez, notează Unilad.

Prima mea fetiță vine în trei săptămâni și nu de fapt nu am mai spus acest lucru în public până acum. Voi avea o fetiță”, a spus cântărețul.

Soția lui Michael Buble este însărcinată. Cei doi vor avea o fetiță

Luisana Lopilato (Foto: Facebook)

El a dezvăluit sarcina în luna martie a acestui an, când era gazda unor premii oferite în Vancouver.

Ups, ai făcut-o din nou – soția mea și cu mine suntem însărcinați cu numărul trei. Te iubesc atât de mult, iubita mea”, a spus el celor prezenți în sală în acel moment.

În noiembrie 2016, băiatul cel mare al cuplului, Noah, a fost diagnosticat cu cancer la ficat. Dar în aprilie 2017, cumnatul lui Michael Buble a anunțat că micuțul „este bine”.

În urma a cinci luni grele de tratament, modelul argentinian a vorbit despre momentele dificile prin care au trecut.

Mulțumesc lui Dumnezeu, fiul meu este bine. Acum prețuiesc mai mult viața și ziua de azi. Aș vrea să le mulțumesc tuturor pentru susținere, rugăciuni și dragostea pe care me-au oferit-o. Ne-au ajutat foarte mult în tot acest timp”, a declarat Luisana pentru Daily Mail după ce Noah a reușit să învingă cancerul.

Citește și: Actrița Sabina Lisievici, victimă a traficanților de carne vie, joacă într-un film la Hollywood

Citește și: Sărbătoare în familia Beckham. Ce fotografie au postat Victoria și David

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!