Smiley și-a făcut public numărul de telefon. Care au fost reacțiile fanilor

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 07 mai 2021, 13:43

Smiley și-a uimit fanii din mediul online printr-o postare în care și-a dezvăluit numărul de telefon.

Artistul a publicat joi seara pe pagina personală de Facebook următorul mesaj: „0756727279, nu răspund la beep, dar răspund pe WhatsApp.”

Postarea cântărețului a adunat rapid 12 k de aprecieri din partea fanilor și multe, multe comentarii.

Pentru a le dovedi tuturor că postarea sa nu este o glumă, Smiley a lăsat un comentariu în dreptul postării inițiale: „Sună ca la taxi. Nici n-aș avea timp să vă răspund tuturor, dar vă rog să-mi lăsați un mesaj pe WhatsApp și revin când pot… după cum vedeți acum răspund pe Facebook, nu pot în două locuri în același timp.”

Citeşte şi: Calvarul Gabrielei Cristea după ce și-a făcut singură manichiura: „Mă simt groaznic. Am luat pastile”

Citeşte şi: Andreea Esca, schimbare de look. Cum a apărut vedeta PRO TV la pupitrul știrilor de seară

Citeşte şi: Simona Pătruleasa dezvăluie ritualul ei de îngrijire: „Aplic apă termală pe ten, măști de hidratare și apoi, îmi fac un masaj lejer cu uleiuri”

Citeşte şi: George Burcea, trimis în judecată pentru consum de droguri. Ce pedeapsă riscă fostul soț al Andreei Bălan

Smiley a mai adăugat că proimisese de ceva vreme că-și va face public numărul, dar nimeni nu l-a crezut. În plus, artistul a mai spus că este vorba despre un număr de telefon cu care ține legătura cu fanii, nu de cel personal.

„Când am zis că-mi public numărul de telefon în comentarii la clipul asta https://youtu.be/GXb1rmmWl-M, mulți au zis că zic doar așa, ca sa fac vizite la clip… Acum văd mulți care zic ca nu e numărul meu, că profilul e fake sau că e o țeapă. Adevărul e că m-am ținut de cuvant:

1) Am pus numărul de o săptămână în comentarii pe Youtube, puteți verifica.

2) Este numărul meu, nu cel personal, cel pe care mă sună Gina, ci e unul cu care țin legătura cu Oamenii mei de peste un an. Oamenii mei știu despre ce vorbesc.

3) Nu am cerut nimic, doar mi-am făcut numărul public, telefonul pe care pot să fiu contact direct 😎 Acum că am lămurit-o, poate intrați și voi pe Youtube și lăsăți un comentariu, cei care nu mi-ați lăsat încă o ❤️”

Cum au reacționat fanii

Reacțiile fanilor la postarea lui Smiley au fost care mai de care mai variate. Dacă unii dintre ei au luat totul ca pe o glumă sau au fost sceptici cu privire la adevăratul posesor al numărului, alții s-au întrebat serios de ce a ales artistul să ia o astfel de decizie:

„Am o presimțire că o să scoți o piesă cu numele : Pierdut cartela sim.”

„Sigur te-a supărat cineva care are numărul respectiv 😂 L-ai făcut să-și schimbe cartela 🙈😂”

„Pune numărul lui Cheloo, ăla sigur ne răspunde 😂😂😂😂”

„Va dați seama că are pe cineva care se ocupa sa răspundă la mesaje, ca și pe pagina de Facebook se ocupa cineva nu el personal.”

„Nu înțeleg de ce ți-ai face numărul de telefon public?”

„Care e ideea? Nu prea face sens, e o tehinca prin care ajungi la un numar mai mare de fani? Sau?”

„O nouă metodă de a face bani. Se poartă mai nou prin lume așa ceva. Nu știu cum o fac dar vă asigur că nu stau ei de conversații cu atâția fani. Au și ei viața lor privată …”

„Mai durează mult faza asta cu telefonul ? Și cu obsesia asta de vizualizări?”

„Ești un om deosebit cu bun simț și ptr asta nu trebuie să îți spunem la telefon , ai o familie frumoasă și meriți ce este mai bun , rămâi mereu același om si sigur vei rămâne drag sufletelor noastre!”

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!