Silvio Berlusconi, testat pozitiv cu COVID-19. Cum se simte fostul premier al Italiei

De Unica.ro, pe
Silvio Berlusconi a fost testat pozitiv cu COVID-19 și se află în izolare la domiciliu. Fostul premier al Italiei are 83 de ani. 

Silvio Berlusconi a fost testat de două ori pentru COVID-19 și ambele teste au arătat rezultate pozitive. Politicianul, care la finalul lunii septembrie va împlini 84 de ani, este asimptomatic și se află în izolare la domiciliu, la Arcore, în apropiere de Milano.

Citește și: Adelina Pestrițu, mesaj emoționant de pe patul de spital Să credeți în coronavirus, el există!. Prin ce trece vedeta acum

Silvio Berlusconi continuă să muncească de acasă

Acesta muncește de acasă pentru a-și susține partidul al cărui lider este la alegerile regionale ce urmează. Va continua să dea interviuri în ziare, la televiziune și pe rețelele de socializare.

Președintele continuă să lucreze din reședința, unde va petrece perioada preconizată de izolare. În orice caz, el va continua să sprijine Partidul Forza Italia și candidații de centru-dreapta la alegerile regionale și administrative ”, se arată într-un comunicat preluat de Reuters.

Citește și: Dwayne Johnson, bolnav de COVID-19: „A fost una dintre cele mai provocatoare și dificile situații”

Silvio Berlusconi a fost premier al Italiei în perioadele 1994-1995, 2001-2006 și 2008-2011. În prezent, acesta este președintele partidului Forza Italia.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!