Şi vedetele au bloguri

De Cristina Popa, pe

Andreea Raicu, Tudor Chirilă, Dani Oţil, Mircea Badea, Dragoş Bucurenci sau Răzvan Exarhu sunt doar cateva dintre vedetele care au simţit nevoie sa comunice cu ajutorul unui blog personal.
Vrei să fii la curent cu ultimele evenimente din viaţa personală a vedetelor tale preferate, vrei să le împărtăşeşti ideile şi concepţiile despre viaţă, vrei să le dai replică, ori să te cerţi cu ele, atunci intră pe blogul lor şi treci la fapte.

Alături de o scurtă descriere, unica.ro îţi pune la dispoziţie lista blogărilor mondeni din România:

Andreea Raicu

O modalitate de comunicare cu fanii, pe alocuri cu aspect de jurnal personal, blogul Andreei Raicu ne ţine la curent atât cu starea sa sufletească, cât şi cu activităţile sale… în majoritatea cazurilor, de natură profesională.

Tudor Chirilă
În „Bed for Love”, Tudor Chirilă mai postează 1 – 2 poze de pe la concerte sale, mai anunţă o campanie în care este implicat şi, în general, pune tot felul de întrebări retorice despre viaţă, cotidian, trăiri şi alte focuri interioare.

Andreea Marin

Pe blogul Andreei Marin nu ai să găseşti posturi noi în fiecare zi sau săptămână. De când a părăsit micul ecran, Zâna obişnuieşte să folosească această platformă de comunicare  ocazional, doar pentru a transmite mesaje, în general despre noile sale proiecte profesionale sau filantropice.

Dani Oţil

După cum singur ne anunţă încă de pe prima pagină, pe blogul său Dani scrie despre el şi despre alţii, şi dacă tot are unde, îşi oferă singur şi dreptul la replica în secţiunea „autoapărare media”. Tot pe daniotil.ro găseşti şi câteva topicuri scrise de Mihaela Rădulescu. Ea vorbeşte despre lucuri simple şi ne oferă nişte răspunsuri. Mircea Badea

Acelaşi stil, să-i spunem uşor caustic caracterizează si posturile de pe blogul lui Mircea Badea. Tot aici poţi vedea şi diverse înregistrări ale unor emisiuni în care Badea şi-a făcut simţită prezenţa.

Dragoş Bucurenci

Dacă vrei să citeşti despre România, despre Bucureşti, despre artă, cultură, civilizatie sau tehnologie, abordate dintr-o perspectivă interesantă, nu ezita să accesezi blog-ul lui Bucurenci. Mihai Bendeac

Pentru câteva minute Mihai Bendeac îşi păstrează identitatea şi cu o doză de umor, sesizabil mai redusă decât cea afişată la TV, vorbeşte despre el, despre proiectele sale, dar şi despre colegii din show-biz.

Paula SelingDeşi din punct de vedere tehnic şi al designului e un site, posturile cu caracter de jurnal personal postate constant de către Paula, îi oferă de departe statutul de blog.

Şerban Huidu

Se mai ceartă cu  Badea, mai cârcoteşte pe cineva… ideea e că Şerban Huidu nu se schimbă nici pe blog.  Diferenţa e că aici nu îl vezi, ci îl citeşti.

Cabral

Postează constant şi ne informează  încă de la început ce găsim pe blogul lui: idei, ştiri, discuţii, dezbateri. Ce nu ne spune este modul în care o face. Realiste, dar presărate cu puţină ironie şi ceva umor, posturile sale pot fi digrate cu plăcere dimineaţa la o cafea. Unde mai punem că partenerul de emisiune al lui Mircea Solcanu are cel mai citit blog din România.

Foto:
Mediafax

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!