Şi vedetele au bloguri

De Cristina Popa pe

Dana Nălbaru

Un alt jurnal intim împărtăşit tuturor celor intresaţi putea fi catalogat şi blogul Danei Nălbaru. Deşi există din aprilie 2008, din păcate a avut un trai scurt, doar patru luni. Din iulie 2008 Dana nu a mai adăugat niciun post nou.

Raluca Zenga
În mod normal pe blogul soţiei lui Walter Zenga găseai cele mai noi poze de familie, cele mai noi recenzii de călătorie şi câteva păreri depre viaţă, modă şi vedete. De câteva luni însă, de când Raluca a aflat că este însărcinată, „superficiala” s-a transformat într-un ghid trendy pentru gravide.

Alexandra Ungureanu

Ocazional, cam de două ori pe lună, şi Alexandra Ungureanu îşi face timp să urce pe blog nişte posturi legate de cariera ei muzicală şi câteva rânduri în stilul unui jurnal personal.

Mihai Sturzu (HI-Q)

Te întrebi ce poţi găsi pe blogul lui Mihai (HI-Q)? Răspuns final: nişte păreri… puţin despre muzică, ceva mai mult depre politică şi pe alocuri câteva cugetări despre viaţă în general.Oreste

Vizibil pasionat, „Codul lui Oreste” se bucură de un update aproape zilnic şi presupune în proporţie de 99% subiecte cu şi despre Dumnezeu, fenomene  paranormale şi universuri paralele.

Florin Groza (HI-Q)

Dacă nu îl ai în lista de Facebook sau nu îi urmăreşti statusurile pe Twitter şi vrei să fii la curent cu ce a mai făcut din punct de vedere profesional Florin Groza, ori ce materiale de presă cu şi despre el au mai apărut în ultima vreme, atunci trebuie să vizitezi blogul lui.

Cristian Brancu

De parcă nu îi erau suficiente revista şi emisiunile tv, Cristi Brancu povesteşte ţi în paginile blogului său despre vedete. Se pare că în această categorie intră atât el, cât şi soţia lui, mai nou şi ea pseudo-vedetă de televiziune, Oana Turcu. 

Răzvan Exarhu

Un fel de thecoolhunter.net autohton, blogul lui Exarhu e plin de topicuri simpatic scrise despre tot ce e nou, vechi, de bun simţ şi de actualitate, dar prea puţin comercial. Cum descoperă ceva suficient de interesant, cum împarte cu noi informaţia.

Adriana Bahmuţeanu
Pe blogul ei, Adriana Bahmuţeanu este neschimbată. În stilul caracteristic, vorbeşte sincer şi deschis despre orice… familie, viaţă, colegi din show-biz etc.

Dan Finţescu

Pe langă anumite reflecţii despre viaţă, pe blogul lui Finţescu poţi găsi şi programul lui complet, ce face, ce vrea să facă, ce o să facă…

Ana Maria Georgescu

O dată pe lună Ana Maria mai scrie ceva pe blog… şi ea, tot despre viaţă şi idealuri. Ce face între timp? Dacă ne luăm după motto-ul afişat, probabil visează: „Daca totul nu e decat un vis, atunci cine viseaza?”

Nicoleta Drăgan
Dacă vrei să aflii cum decurge viaţa Nicoletei pe tărâm american şi cât îi este de dor de România, intră pe blog-ul ei şi citeşte-i rândurile.

Mihai Morar
 
Din păcate, blogul lui Morar nu are niciun update nou de prin septembrie 2008. În posturile lui regăseşti aproape aceleaşi subiecte şi acelaşi stil din emisiunea pe care o moderează la tv.

Dana Rogoz

Vreo doi ani la rând jurnalul aproape intim al Danei a putut fi urmărit pe blogul personal. Din păcate pentru fanii ei, cel mai recent post datează din 30 mai 2008. Având în vedere că nu menţionează nicăieri că a terminat cu blogosfera, poate că o sa mai scrie.

Zoli Toth (Sistem)

Şi Zoli simte nevoia să împărtăşască cu noi toţi puţin despre el şi familia lui, despre proiectele Sistem şi alte topicuri de interes general, precum mediu, internet ş.a.m.d.

Foto: Mediafax

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2