Shannen Doherty, noi dezvăluiri despre lupta ei cu cancerul: „Niciodată nu mă plâng, boala face parte din mine”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 17 septembrie 2021, 16:53

La începutul anului 2020, Shannen Doherty (50 de ani), celebră pentru interpretarea personajului Brenda Walsh din serialul Beverley Hills 90210, a anunțat că este diagnosticată cu cancer mamar în stadiul IV. Actrița a mai avut cancer la sân și în trecut, în 2015, dar atunci a reușit să treacă peste cumplita boală cu bine.

De când a aflat diagnosticul, Shannen a fost deschisă cu publicul, vorbind adesea despre modul în care face față provocărilor bolii.

Chiar dacă are probleme de sănătate grave, actrița nu a renuțat la cariera ei și cel mai recent proiect al său este apariția într-o  peliculă intitulată “List of a lifetime”, film ce are ca subiect povestea unei femei cu cancer la sân. Shannen Doherty este entuziasmată de acest proiect și, recent, a explicat care este motivul pentru a ales să se implice în el.

Citeşte şi: Shannen Doherty pare că a întinerit. S-a fotografiat alături de colegele din Beverly Hills 90210

Citeşte şi: Cristiano Ronaldo a lovit cu mingea o femeie în timpul unui meci

Citeşte şi: Chrissy Teigen, soția lui John Legend, de nerecunoscut după cea mai recentă intervenție estetică

Citeşte şi: Ce ținute a avut Loredana Groza la cununia Simonei Halep

“Oamenii cu cancer în stadiul patru sunt, de obicei, foarte activi și foarte vioi. Simt că este datoria mea să vorbesc despre cancer și să le spun tuturor că viața cu această boală este una totuși activă și plină de evenimente. Niciodată nu mă plâng. Și nici nu vorbesc mult despre acest subiect. Practic, el este parte din viața mea în acest moment. Soțul îmi spune mereu că dacă lumea nu ar ști că am cancer, nici nu ar putea observa lucrul acesta la mine”, a spus actrița, potrivit publicației prevention.com.

Doherty a adăugat apoi că se concentrează foarte mult să trăiască la maximum fiecare clipă din plin, în ciuda bolii crunte cu care se luptă.

“Mă simt ca și cum aș fi o persoană foarte, foarte sănătoasă. Este greu să te gândești că va trebui, în curând, să-ți închei socotelile cu viața când tu simți că vei mai trăi încă 10 – 15 ani. Cred că orice persoană cu cancer în stadiul IV simte acest lucru, că este scos din activitate, trimis pe “banca de rezervă” doar pentru se luptă cu o boală incurabilă. Dar eu nu sunt pregătită pentru așa ceva. Eu mă simt plină de viață”, a mai spus actrița.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!