Chrissy Teigen, soția lui John Legend, de nerecunoscut după cea mai recentă intervenție estetică

De Unica.ro, pe

Chrissy Teigen (35 de ani), soția cântărețului John Legend (42 de ani) a dezvăluit de curând că a suferit o intervenție chirurgicală la nivelul feței. Modelul și-a înlăturat țesutul adipos din obraji pentru a avea o față mai fermă, mai suplă.

Chrissy Teigen, soția lui John Legend, de nerecunoscut după cea mai recentă intervenție estetică

“Am făcut procedeul acela de eliminare a grăsimii faciale de la dr. Jason Diamond”, a spus Chrissy, într-o postare, apărută pe pagina de Twitter a unei companii de cosmetice, în timp ce arată obrajii pentru a se observa diferența.

“Iar de când am renunțat la consumul de alcool, chiar se văd rezultatele și, da, îmi place. Da, am făcut-o, și ce?”, a adăugat modelul, entuziasmată de intervenția suferită.

Soția lui John Legend mărturisea anul trecut că se lasă de băut, dar, de atunci, a mai avut câteva “scăpări”. Ea spune că nu se simte rușinată de operația făcută.

Citeşte şi: Cristiano Ronaldo a lovit cu mingea o femeie în timpul unui meci

Citeşte şi: Cum își menține Florentina Opriș silueta impecabilă la 53 de ani. Meniul zilnic al vedetei

Citeşte şi: Ce ținute a avut Loredana Groza la cununia Simonei Halep

Citeşte şi: Iulia Albu dă lovitura în televiziune! Va avea propria emisiune, un format inedit pe piața din România

Chrissy Teigen și John Legend sunt părinții a doi copii, o fiică Luna (4 ani) și un fiu, Miles (2 ani).

În luna octombrie a anului trecut, Chrissy a pierdut o sarcină, după ce, cu două luni înainte că așteaptă să aducă pe lume cel de-al treilea copil.

„Suntem șocați și simțim o durere despre care doar auzi, o durere pe care nu am mai simțit-o până acum. Nu am reușit să oprim sângerarea și să-i oferim copilului nostru fluidele de care avea nevoie, în ciuda a pungi și pungi de transfuzii de sânge. Nu a fost suficient. Nu ne-am decis cum ne vom numi copiii decât imediat după naștere, chiar înainte de a ieși din spital. Dar, dintr-un anume motiv, acestui micuț am început să-i spunem Jack. Așa că întotdeauna va rămâne Jack. Jack s-a străduit atât de tare să devină o parte din mica noastră familie și întotdeauna va fi. Pentru al nostru Jack, îmi pare rău că primele momente din viața ta au fost atât de complicate și că nu ți-am putut oferi casa de care aveai nevoie pentru a supraviețui. Întotdeauna te vom iubi. Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați trimis rugăciunile și energia voastră pozitivă. Simțim iubirea voastră și o apreciem cu adevărat. Suntem atât de recunoscători pentru viața pe care o avem. Pentru minunații noștri copii, Luna și Miles, pentru toate lucrurile pe care le-am putut experimenta până acum. Nu este fiecare zi plină de soare. În cele mai întunecate zile, vom fi triști, vom plânge până vom rămâne lipsiți de lacrimi. Dar ne vom îmbrățișa mai tare și vom merge mai departe”, a scris Chrissy, după pierderea sarcinii, pe contul său de socializare.

Foto –

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!