Iulia Albu dă lovitura în televiziune! Va avea propria emisiune, un format inedit pe piața din România

De Unica.ro, pe

Iulia Albu va putea fi urmărită în calitate de gazdă a emisiunii I.A. cu stil. Criticul de modă îi va ajuta pe cei care doresc să arate fabulos la cele mai importante evenimente din viaţa lor şi îi va consilia pas cu pas, alături de echipa sa, pentru ca la final, apariţia lor să fie una cu adevărat stilată.

Indiferent de tipul evenimentului, Iulia Albu știe că stilul este cheia oricărei aparitii, care poate transforma orice persoană, radical. Fie că îi va ajuta să îşi aleagă ţinuta pentru un eveniment important din viaţa lor, fie că îi va învăţa cum să dea un refresh propriei garderobe, Iulia Albu este gata să îi ajute pe cei care vor apela la ea.

Citește și – Cătălin Botezatu, despre ținuta soției lui Klaus Iohannis purtată la deschiderea anului școlar

Citește și – Simona Halep, eclipsată în liceu, pe plan sportiv, de colega ei de bancă

Citește și – Cine sunt nașii Simonei Halep și ai lui Toni Iuruc

Citește și – Când se vor căsători Nicole Cherry și Florin Popa. „Vreau să fac mai multe lucruri înainte”

“Se anunţă un eveniment important în viaţa ta şi ai nevoie de ajutorul meu? Ai o nuntă, un botez, un bal sau pur şi simplu vrei să-ţi reinventezi stilul? Scrie-mi şi pregăteşte-te! Nu vei şti niciodată când vin în vizită!”, a declarat aceasta.

Cei care doresc să primească ajutorul echipei I.A. cu stil trebuie să îşi scrie povestea într-un mesaj privat, pe pagina de Instagram a Iuliei Albu. Emisiunea va putea fi urmărită începând din 17 septembrie, în fiecare vineri, de la ora 18:00, la Antena Stars.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!