Simona Halep, eclipsată în liceu, pe plan sportiv, de colega ei de bancă

De Unica.ro, pe

În clasa a X-a, pe când avea 17 ani, Simona Halep a câștigat primul său Mare Șlem la Roland Garros, la categoria juniori. Dar Simona nu a fost singura vedetă sportivă din Liceul “Nicolae Rotaru”, din Constanța, unde studia.

Anamaria Sebe, colega de bancă a Simonei, cocheta și ea cu tenisul și a devenit campioană națională la tenis de masă. Anamaria a început cu tenisul de câmp, dar s-a orientat rapid către cel de masă, fiind îndrumată în această direcție de mama sa, Elena Sebe, antrenoare și actual selecționer al lotului României de tenis de masă Under 19.

Pe când avea 10 ani, Anamaria a câștigat primul ei titlu național, Paleta de Argint, la campionatele desfășurate în Buzău. Cinci ani mai târziu, colega Simonei făcea deja parte din lotul național de cadete, obținând locul al doilea la campionatele europene și locul al treilea, la dublu.

Simona Halep, eclipsată în liceu, pe plan sportiv, de colega ei de bancă

Citeşte şi: Care va fi numele Simonei Halep după căsătorie

Citeşte şi: Fiica cea mare a lui Florin Dumitrescu, de urgență la spital. „Avem în spitale niște doctori foarte buni”

Citeşte şi: Cătălin Botezatu, despre ținuta soției lui Klaus Iohannis purtată la deschiderea anului școlar

Citeşte şi: Elena Lasconi, nemulțumită de salariul de primar: „La Pro TV câștigam acești bani în 40 de minute!”

”În afară de chinezoaice, nu prea sunt echipe care să ne pună mari probleme”, spunea acum câțiva ani Anamaria Sebe, potrivit wowbiz.ro.

Anamaria Sebe a făcut performanță în Turcia, jucând acolo pentru cele mai importante cluburi sportive. Câțiva ani mai târziu, după ce a absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport din Craiova, Anamaria a devenit antrenor pentru clubul Farul Constanța. O perioadă ea a fost antrenoare și pentru clubul Washington Table Tennis Center din SUA.

În prezent, dubla campioană națională la juniori și multipla campioană națională la toate categoriile de vârstă este profesor-antrenor la secția de tenis de masă a liceului unde a studiat împreună cu Simona Halep și antrenează lotul național de juniori 3.

Anmaria Sebe s-a căsătorit anul trecut cu iubitul ei, Cosmin Mirică, un inginer petrolist din Năvodari.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!