Shakira vorbește despre fericire în Unica de iulie

De Raluca Hagiu, pe
Știu ce-mi place cel mai mult la Shakira! Râde tot timpul. Natural, cu gropițe în obraji, molipsitor. Iar în spatele zâmbetului superb – da, de reclamă! –  am descoperit o femeie complexă. Sensibilă și puternică. Relaxată și lucidă. Jovială și autoironică. La fel de plină de viață cum este în concertele ei.

Am cunoscut-o pe Shakira la evenimentul Blend a Med 3D White, organizat la Can Bonastre Wine Resort, în apropierea Barcelonei. Superstarul, ambasador global al brandului, s-a întâlnit cu fanii și a răspuns întrebărilor jurnaliștilor cu zâmbetul pe buze. Unul dintre cele mai frumoase zâmbete pe care le-am văzut până acum. Artista a devenit mamă pentru a două oară la sfârșitul lunii ianuarie, când l-a adus pe lume pe Sasha, frățiorul lui Milan (2 ani). Cei doi puști îi dau motive de bucurie în fiecare zi, iar tatăl lor, Gerard Piqué, charismaticul jucător de la FC Barcelona nu se lasă mai prejos. Îi face complimente tot timpul. M-am convins, are o mulțime de motive.

Shak, arăți foarte bine la doar câteva luni după ce ai născut…
Eh, n-aș spune că sunt chiar în cea mai bună formă (râde).

Cum ai revenit la formele de dinainte de naștere? Ce sfaturi le dai  femeilor însărcinate?
Când eram însărcinată în șase luni jucam tenis. Dar n-a fost prea înțelept, pentru că cel mic avea destul de mult în greutate. Am început să fac sport la puțin timp după ce am născut și am o dietă echilibrată. Abia în câteva luni voi ajunge la forma pe care mi-o doresc.

Ce sport faci?
Variez cât mai mult, ca să nu mă plictisesc. Merg la bag boxing, joc tenis, lucrez la aparate sau dansez. Și am grijă ca pulsul să rămână la nivelul la care ard grăsimile.

Citește continuarea interviului în ediția de iulie a revistei Unica!

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro