Se împacă Oana Roman și Marius Elisei? „Se poartă fix ca acum 8 ani când ne-am cunoscut”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 03 iunie 2021, 11:25

Oana Roman (45 de ani) și Marius Elisei (34 de ani) au divorțat la notar pe 15 februarie 2021, după șapte ani de mariaj. Fostul cuplu are împreună o fiică, Isabela, în vârstă de 7 ani. Recent, în mediul online, Oana a publicat o imagine cu un buchet de flori primit de la Marius.

Se împacă Oana Roman și Marius Elisei? „E galant, e romantic. Mă curtează”

„Închei ziua așa! Cei mai frumoși bujori. Mulțumesc, Marius”, a scris Oana Roman pe Instagram. „Da, e galant, e romantic. Mă curtează. Îmi cumpără flori. Mi se pare că se poartă fix ca acum 8 ani când ne-am cunoscut. (…) Pe 15 iunie am fi împlinit 7 ani de la căsătoria la biserică”, a spus Oana Roman în emisiunea Xtra Night Show.

„E foarte greu să treci de la o viață în comun de atâția ani la una care nu mai e în comun. Deocamdată el nu e într-o altă relație, eu nu sunt, deocamdată relația e foarte, foarte ok”, a mai spus Oana la Antena Stars.

Se împacă Oana Roman și Marius Elisei? „Se poartă fix ca acum 8 ani când ne-am cunoscut”

Marius Elisei, în depresie după divorțul de Oana Roman

„Indiferent de cum mă simt și cât de depresiv sunt, soarele va străluci dimineața, iar pe timpul nopții luna va fi acolo. Vei vedea că aceste zile vor continua să treacă. Vei lăsa aceste zile să treacă și vei pierde 1 an din viață făcând ce? În regulă, mă voi descurca, am făcut câteva greșeli, viața merge înainte”, a scris Marius luna trecută pe Instagram.

În fundalul fotografiei pe care a scris textul, Marius a pus piesa artiștilor ruși Rauf & Faik, Te iubesc de mult timp, despre o dragoste neîmpărtășită. La începutul lunii aprilie, Oana dezvăluia că fostul ei partener de viață ar fi într-o relație.

Ulterior, în presă s-a scris că noua iubită a lui Marius ar fi însărcinată. „Mi se pare total deplasată această știre care a apărut. Nici nu știu de unde a apărut, cum a apărut și care este interesul, asta 1 la mână. Și ca să demontez tot, nu am pe nimeni în viața mea, deci nu am cu cine să mă duc pe la clinici și pe cine să las gravidă.

Citește și:

Oana Roman, despre atacurile ei de panică: „Practic nu mai puteam să trăiesc”

Oana Roman, despre copilăria ei: „Am primit o educație foarte strictă”

Mama Oanei Roman a împlinit 81 de ani. Cum și-a petrecut aniversarea

Și 2 la mână, este foarte urât să apară astfel de lucruri, cum că ar fi cineva gravidă, în condițiile în care atunci când ai o relație și cu acea persoană îndeplinești o sarcină, ar fi trebuit să treci prin anumiți pași”, a declarat Marius Elisei în exclusivitate pentru Antena Stars.

„Când ai pe cineva, mai ales în situația în care sunt eu, trebuie să faci cunoștință copilului, apoi fostei soții [cu actuala iubită]. Sunt mai multe etape și mi se pare foarte deplasată această știre care este total eronată și falsă. Repet, nu este nimeni în viața mea”, a mai spus.

„Nu este adevărat! Nu sunt discret și nu am cu cine să fiu discret și nici de ce să mă feresc! Și nu este o sursă din apropierea mea, nu este nimic adevărat. Sunt foarte mulți oameni care vor să facă rău, pentru că răul se face cel mai ușor. Dar măcar să vină cu ceva care este plauzibil, decât să bage copii la mijloc”, a adăugat.

În februarie 2021, în emisiunea La Măruță, Marius a admis că-și dorește să devină din nou tată. „Eu chiar îmi mai doresc și un copil. Nu-mi doresc să o las pe Isabela singură. Știu cum sunt copiii când sunt singuri și cum sunt când au frați”, a mărturisit atunci.

„Într-adevăr îmi doresc copii, dacă o să mă ajute Dumnezeu. Dar nu pot să mă duc să mă întâlnesc cu cineva, să o las gravidă, Doamne Ferește! Este total absurd!”, a mai spus Marius Elisei.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!