Scene macabre în „The Crown”. Elizabeth Debicki, obligată să stea întinsă într-un sicriu

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 21 decembrie 2022, 16:05

Scene care o înfățișează pe Prințesa Diana în sicriu, în cadrul serialului „The Crown”, au șocat întreaga lume. Actrița Elizabeth Debicki, care o interpretează pe Prințesa de Wales, a fost nevoită să stea într-un sicriu și să simuleze că este moartă.

Serialul a mai creat câteva controverse prin scene referitoare la un presupus complot al prințului Charles și la interviul Panorama al Prințesei Diana.

Elizabeth Debicki, nevoită să stea într-un sicriu

Producătorii serialului Netflix au fost acuzați că au întrecut limita după ce au filmat câteva scene referitoare la decesul Dianei.

Scene macabre în „The Crown”. Elizabeth Debicki, obligată să stea întinsă într-un sicriuIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 8)

În una din aceste scene apar mai mulți paramedici care încearcă să o salveze pe Prințesa Diana, ce este înfățișată plină de sânge.

Mai mult, Elizabeth Debicki, actrița care îi dă viață Prințesei Inimilor în „The Crown”, a fost nevoită să se întindă într-un sicriu, în timp ce se preface că este moartă.

De asemenea, Prinții William și Harry apar în timp ce merg în urma sicriului mamei lor.

„Au făcut-o pe Elizabeth să intre într-un sicriu și să facă pe moarta. Telespectatorii vor vedea un preot francez ce oficiază o slujbă pentru Diana, în timp ce este pronunțată moartă”, spune un spectator citat de Mirror.co.uk.

Mai mult, într-o altă scenă, Dominic West, care îl interpretează pe Prințul Charles, intră în cameră în lacrimi și observă că fostei sale soții îi lipsește un cercel.

Cele două surori ale Prințesei Diana se alătură lui Charles și cei trei plâng deasupra sicriului deschis.

Scenele urmează să apară în sezonul șase al serialului The Crown.

Citește și: Cerințele Prințului William, ignorate de producătorii „The Crown”. Scena care îl va înfuria pe Prințul de Wales

Citește și: Vedete pe covorul roșu la premiera „The Crown”. Tot ce trebuie să știi despre ultimul sezon al serialului

Citește și: Producătorii serialului „The Crown” au stârnit nemulțumiri. Vor să recreeze moartea Prințesei Diana: „Au depășit limita”

Răspunsul Netflix la criticile aduse serialului „The Crown”

The Mirror a contactat reprezentanții Netflix pentru a comenta acuzațiile privind scenele cu moartea Dianei.

Aceștia au spus că acele scene au fost filmate cu „cea mai mare grijă și respect”.

Ultimul sezon din The Crown, serial care urmărește domnia Reginei Elisabeta a II-a, a stârnit mai multe controverse încă de la primele episoade.

Luna trecută, o prietenă de-ale reginei, Lady Glenconnor, care a fost domnișoară de onoare la încoronarea reginei în anul 1953, a afirmat că serialul o „înfurie” deoarece este o „fantazie” și este „atât de nedrept față de membrii Familiei Regale”.

Lady Glenconner, în vârstă de 90 de ani, o cunoștea pe regretata suverană din copilărie.

Aceasta a explicat că cel mai mult o supără faptul că unii oameni cred că fiecare scenă este adevărată.

Netflix a continuat să apere serialul, susținând că The Crown „întotdeauna a fost prezentat ca o dramă bazată pe evenimente istorice”.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Elizabeth Debicki în serialul The Crown

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!