Roxana Vancea a confirmat sexul bebelușului. Ce nume va purta

De Unica.ro, pe

Fosta asistentă TV Roxana Vancea (31 de ani) și soțul ei, antrenorul de fitness Dragoș Paiu, vor deveni părinți anul acesta. Dragoș mai are un fiu, Milan, dintr-o relație anterioară. Micuțul a fost cel care a ales numele bebelușului.

Însărcinată în patru luni, Roxana a luat doar 800 de grame în greutate până acum. În plus, burtica abia se poate sesiza, ceea ce se întâmplă deseori când femeile se află la prima sarcină.

„Dragoș e foarte fericit, ne-am dorit mult asta. El a renunțat șapte luni să mai ia suplimentele pentru sală. Ne-am făcut analizele amândoi și am aflat că am rămas însărcinată. S-a întâmplat foarte repede. Înainte am făcut teste de ovulație.

Roxana Vancea a confirmat sexul bebelușului. Ce nume va purta

Eu, în trecut, când mă îngrășasem, am avut probleme cu ovulația. Am făcut nu știu câte teste, două-trei odată, au ieșit toate pozitive. Așa l-am anunțat, era pe canapea și m-am dus cu testul la el”, declara Roxana Vancea în mai 2021, la Kanal D.

Roxana Vancea a confirmat sexul bebelușului. Ce nume va purta

Invitată în platoul emisiunii La Măruță, Roxana a confirmat sexul bebelușului. Tânăra va avea un fiu, care va purta un nume ales de Milan. „L-am trimis pe Milan să le spună [părinților noștri] și nimeni nu înțelegea nimic. Pentru că nu știa să spună nici frățior, nici surioară.

«Vine barza?», îl întreabă tatăl meu. «Da, o să vină barza”, spune Milan. Așa i-am anunțat pe ei. Oricum se așteptau, pentru că noi le-am spus că ne gândim la treaba asta. Am vorbit înainte cu Milan, ca să fim siguri că și el își dorește un frățior sau o surioară.

Citește și:

Lili Sandu, îngrijorată din cauza fiului ei: „Astăzi o să mergem la pediatru”

Răzvan Simion a dezvăluit când își vor boteza Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu fiul

George Burcea a confirmat sarcina Vivianei Sposub? „Ce ai la burtică, iubita?”

El concepea doar un frățior. Și îi spuneam că există posibilitatea să fie o surioară, dar am zis că vedem noi cum o dregem până atunci. Important e că mai vrei pe cineva în casă”, a declarat Roxana Vancea.

„Vrea să îl numim Ayan”, a mai declarat Roxana luna trecută, în emisiunea Teo Show. „Mi-a fost rău în prima lună. Aveam grețuri. După două luni nu am mai avut nimic. (…) Medicul mi-a zis că în trimestrul doi o să mă simt ca o femeie normală, iar în ultimul trimestru va fi mai greu.

O să am dureri de spate pentru că mi-au crescut foarte mult sânii și eu sunt foarte slabă”, a mai declarat atunci. „La începutul sarcinii am avut și un chist pe un ovar. M-a speriat un pic.

Am vrut să îi anunț pe ai mei și pe părinții lui Dragoș imediat ce am ieșit de la doamna doctor, dar când mi-a zis de chist m-am speriat un pic și am anunțat după vreo trei săptămâni de tratament, după ce a dispărut chistul”, a mai spus Roxana în emisiunea Neața cu Răzvan și Dani.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!