„E un suflet cum n-am mai întâlnit.” Cum a început povestea de dragoste dintre Ana Bodea și Valentin Butnaru / Exclusiv

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 02 iulie 2024, 16:25

Ana Bodea și Valentin Butnaru au întors toate privirile la Unica Urban Party Nostalgia. Cu toate că nu și-au asortat neapărat ținutele, alegând să interpreteze codul vestimentar al petrecerii în mod diferit, actrița și prezentatorul TV s-au sorbit unul pe celălalt din priviri în timp ce ne-au povestit cum s-au cunoscut, ce iubesc cel mai mult unul la celălalt, dar și cum se raportează la diferența de vârstă dintre ei.

Ana Bodea și Valentin Butnaru au glumit pe seama diferenței de vârstă dintre ei, la Unica Urban Party Nostalgia

Ana Bodea și Valentin Butnaru sunt colegi de trust și formează un cuplu de aproximativ un an. El prezintă știrile Observator, în timp ce ea este protagonista serialului „Lia, soția soțului meu”. La petrecerea Unica Urban Party Nostalgia, Ana și Valentin ne-au dezvăluit când s-au cunoscut și dacă a fost dragoste la prima vedere, dar și unde vor pleca în vacanță în această vară.

Actrița din „Lia” a optat pentru un outfit inspirat de o ținută purtată de Christina Aguilera la „My VH1 Music Awards” în anul 2000. Ana a apelat la ajutorul unui designer căci în anul 2000, pe când Valentin avea 15 ani, actrița abia se năștea.

„Eu m-am tot gândit cu ce să mă îmbrac, mai ales că nu știu prea multe pentru că eu în 2000 m-am născut. M-a ajutat prietenul nostru Matei Jui. Mi-a făcut această ținută care este inspirată de ce a purtat Christina Aguilera la premiile VH1 în 2000”, ne-a spus Ana Bodea, la Unica Urban Party 2024.

„A fost o întreagă muncă. La mine e simplu, așa mă îmbrăcam în anul 2000. Este aproape același tricou, aceiași blugi și aceeași freză. Bine că nu mi-a căzut părul, ceea ce e un plus. E foarte ok”, a glumit Valentin Butnaru.

Citește și: Ana Bodea, pregătită să se căsătorească și să facă un copil cu iubitul ei, Valentin Butnaru: „Nu îmi doream înainte să îl cunosc pe el”

Valentin Butnaru: „A zis că mă lasă dacă îmi cade părul”

Cu toate că între ei este o diferență de vârstă de 15 ani, Ana și Valentin par, fără să exagerăm, de aceeași vârstă. La cei aproape 24 de ani ai ei, actrița dă dovadă atât de entuziasmul caracteristic vârstei, cât și de maturitatea unei foste balerine dedicate.

Ana Bodea a absolvit Școala de Balet a Teatrului Balșoi din Moscova, una dintre cele mai pretigioase școli de balet din lume. Disciplina dusă la extrem a dus-o la un pas de moarte, însă a depășit cu fruntea sus momentul și s-a reorientat profesional către actorie, o profesie care i se potrivește și pe care o iubește.

Cât despre Valentin, jurnalistul împărtășește entuziasmul Anei, este spontan și, la cei 39 de ani ai săi, nu duce deloc lipsă de umor și auto-ironie.

„Problema e că eu sunt total imatur. Am rămas la stadiul de 20 de ani, 21. Deci mai puțin decât ea. Și avem același tip de umor, avem aceleași reacții. Sunt total iresponsabil”, a glumit prezentatorul de la Antena 1.

„Eu cred în energia oamenilor. Ne înțelegem perfect, ca și cum ne-am fi știut dintotdeauna. N-au apărut niciodată probleme”, a completat Ana Bodea.

„Până îmi cade părul. A zis că mă lasă dacă îmi cade părul”, a adăugat Valentin Butnaru, cu umorul caracteristic.

Cum a început povestea de dragoste dintre Ana Bodea și Valentin Butnaru

Perechea s-a cunoscut în urmă cu aproximativ 5-6 ani, iar pentru Ana a fost dragoste la prima vedere.

„Din partea mea, da. Noi ne-am cunoscut acum mult timp, acum vreo 5-6 ani. Mie mi-a plăcut de el, dar lui i-a luat ceva timp. Are nevoie de un consult oftalmologic”, a glumit actrița din „Lia”.

„Ne-am revăzut când a venit ea la Observator, odată cu serialul, și atunci s-a produs declicul, în fața platoului Observator. Serios. Ne-am îmbrățișat de la revedere, eu mai aveam emisie și atunci a fost un declic”, a povestit Valentin Butnaru, pentru Unica.ro.

Citește și: Dublă sărbătoare pentru Valentin Butnaru și Ana Bodea. Prezentatorul de la Antena 1 a împlinit 39 de ani: „Cel mai frumos suflet” / Video

Valentin Butnaru: „Am leșinat și m-am târât până la baie”

„N-a mai putut să intre în emisie, în jurnal”, a adăugat Ana.

„Am leșinat și m-am târât până la baie, mi-am dat cu apă și am reușit să continui numai cu gândul la ea”, a încheiat știristul.

Actrița și jurnalistul nu ar schimba nimic unul la celălalt, chiar dacă mai au mici nemulțumiri în ceea ce-l privește pe celălalt, cum se întâmplă în fiecare cuplu, de altfel. Ana iubește la Valentin felul în care se simte alături de el, dar și obiceiurile lui care, pe moment, poate o supără.

„Până și lucrurile care ne enervează, care sunt minore, mi se par absolut geniale și cumva, nu știu, contribuie la toată flacăra asta. Pentru că e ca o flacără continuă. În fiecare zi râdem din nimic și ne potențăm unul pe celălalt. E ceva fantastic. Ne distrăm din orice!”, a explicat Valentin Butnaru, la Unica Urban Party 2024.

Citește și: Ana Bodea, drumul chinuitor al performanţei în balet. S-a confruntat cu anorexia, a fost bătută de profesori şi a dansat un an cu glezna ruptă: „Nu ştiu cum am supravieţuit”

Ana Bodea, o iubită romantică

Fosta balerină și prezentatorul de la Observator sunt în acea etapă a relației în care simt să facă gesturi romantice unul pentru celălalt. Valentin ne-a povestit că actrița obișnuiește să-i lase bilețele cu mesaje de dragoste dimineața înainte să plece de acasă, dar și că îi face cadouri fără vreo ocazie specială.

„M-a așteptat acasă cu toate bilețelele pe care mi le lăsa ea până nu demult dimineața, și o cireașă, pentru că eu iubesc cireșele. A fost ceva extrem de romantic. Și mi-a luat și niște pantaloni scurți. Ne luăm chestii din senin, adică fără nicio ocazie”, ne-a povestit prezentatorul.

„E un suflet cum n-am mai întâlnit”

Înainte să spună ce iubește cel mai mult la ea, actrița l-a avertizat pe Valentin că este foarte emotivă, așadar să aibă grijă ce va zice.

„Îmi place că plânge și ea la filmele de desene animate ca mine. Altfel m-aș fi simțit foarte, foarte prost și emasculat. (râde) Îmi place că 1 metru 50 înseamnă kilometri întregi de bunătate, de energie și de empatie. Chiar e un suflet cum n-am mai întâlnit”, a spus Valentin Butnaru, pentru Unica.ro.

Așa cum l-a avertizat, Ana s-a emoționat, însă starea i s-a schimbat cu totul când i-am întrebat unde pleacă în vacanță. Cuplul are în plan o escapadă romantică în Europa.

„Lisabona de ziua mea. El a fost la Lisabona, eu n-am fost niciodată, și mi-a povestit de milioane de ori cât de frumos este acolo. Și apoi în Croația, pe o insulă secretă de care nu vrem să afle lumea. Este foarte frumoasă așa cum e, fără turiști”, ne-a dezvăluit Ana Bodea.

„Raiul pe pământ”, a încheiat Valentin.

Foto: Sorin Cioponea; Profimediaimages.ro; Instagram/@annabodea; @valentin_butnaru

Montaj: Răzvan Stamatiu

Vezi pe Libertatea subiectele la matematica Bacalaureat 2024 si subiectele la istorie la BAC 2024!

Urmăreste pe Libertatea rezolvarea subiectelor la matematică Bacalaureat 2024

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter