Cântăreața Alexa Dragu, cel mai cool debut al momentului: „Sub efectul tău” încapsulează tristeţea și bucuria de a scăpa din vraja dragostei”

De Elisabeta Cosmescu, pe

Zile însorite și o nouă piesă ritmată de pus pe repeat! Alexa Dragu te surprinde cu debutul ei, o piesă cu un beat fresh ce provoacă dependență. „Sub efectul tău” vorbește despre libertatea recuperată după o relație în care aripile prind din nou poftă de zbor și se bucură din plin de libertate: „Nu mai sunt sub efectul tău / Văd clar / N-ai meritat și eu ți-am dat tot în dar.”

Alexa Dragu a ținut să mărturisească: „Las aici primul meu clip, prima pagină muzicală din cartea sufletului meu. Această piesă încapsulează tristeţea și bucuria de a scăpa din vraja dragostei. Sunt foarte entuziasmată pentru tot ceea ce urmează. Piesă cu piesă. Stay tuned.”

Citește și:
Scandal la Eurovision 2021. Ce s-a întâmplat imediat după ce trupa Maneskin a câștigat trofeul
Prințul Harry, despre problemele cu alcoolul: „Consumam într-o seară cât bea un om într-o săptămână”
Rapperul ASAP Rocky a confirmat relația cu Rihanna: „E iubirea vieții mele”
Chef Scărlătescu despre debutul în bucătărie: „A fost foarte greu. Nu a fost nimeni care să mă ajute”

Videoclipul, regizat de Vlad Andrei, o înfățisează pe Alexa Dragu în diferite ipostaze și jocuri de lumină. Producția subliniază sentimentul de „self-sufficiency”, care este foarte estompat la începutul unei despărțiri, când simțim că nu putem să fim întregi fără persoana iubită pe care tocmai am pierdut-o. Moțiunea cadrelor poate fi comparată cu succesiunea gândurilor și emoților care apar, dispar și reapar, fără să le putem controla. Piesa a fost scrisă și compusă de Alexa Dragu și produsă de către Cristian Pistol.

La doar 21 de ani, Alexa Dragu are deja o poveste de viață fascinantă. Muzica a fost pasiunea ei încă din copilărie, iar la 14 ani aceasta a cântat pentru prima dată în fața unui public larg. Însă, în urma acelei experiențe, Alexa s-a ales cu trac de scenă și a evitat să mai urce pe aceasta o perioadă.

Cântăreața Alexa Dragu, cel mai cool debut al momentului: „Sub efectul tău” încapsulează tristeţea și bucuria de a scăpa din vraja dragostei”

Iubirea sa față de muzică a determinat-o pe artistă să-și depășească frica de scenă și a reușit să impresioneze cu vocea ei la Vocea României, unde a făcut parte din echipa Irinei Rimes până în semi-finală. În prezent, Alexa Dragu cântă în trupa Big Dima Band, de la Conservator, și este studentă la Sociologie în limba engleză în cadrul Universității București.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!