Ricky Martin își dorește mai mulți copii: „Vreau o familie mare și mai am câțiva embrioni care mă așteaptă”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 15 februarie 2021, 19:53

Are patru copii, dar nu își consideră încă familia completă. Ricky Martin (48 de ani) s-a căsătorit cu Jwan Yosef în urmă cu trei ani, în 2017, și a mărturisit de curând că își dorește mai mulți frățiori și surioare pentru copiii lui (gemenii Matteo și Valentino, în vârstă de 12 ani; fetița Lucia, de 2 ani și băiețelul, Renn, de 1 an).

„Unii oameni cred că sunt nebun, dar îmi place să am o familie mare și mai am câțiva embrioni care mă așteaptă. Jwan înnebunește în acest moment, dar este în regulă – să nu-i spuneți!”, a spus în spirit de glumă superstarul pentru Entertainment Weekley, potrivit people.com.

Citeşte şi: Ricky Martin, declarație controversată: ”Sper ca băieții mei să fie gay”

Ricky Martin a spus că este destul de dificilă această perioadă de pandemie și că lucrurile se cam complică când ai doi copii aproape de vârsta adolescenței.

Ricky Martin își dorește mai mulți copii: „Vreau o familie mare și mai am câțiva embrioni care mă așteaptă”Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

„Pre-adolescența este aici și este ciudată. În plus, încercăm să facem față și lockdown-ului și totul este la modul: ‘Grr… plecați de aici! Asta e camera mea, nu a voastră, bla, bla’. Totul face parte din această poveste. Dar sunt doi copii foarte cool. Se descurcă fantastic la școală, ținând cont de vremurile pe care le trăim, au o soră și un frate mai mici și dețin rolul de frați mai mari, protectivi. Așa că este foarte frumos”, a povestit artistul, adăugând apoi că în familia lor Lucia, fata cea mică, este stăpâna.

Citește gratuit ediția de decembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Cântărețul a mai spus că el și Jwan s-au gândit adesea la adopție, dar, din păcate, este foarte greu pentru un cuplu gay să primească undă verde când vine vorba despre acest subiect.

„Adopția este o opțiune și este foarte frumoasă, dar din păcate pentru bărbații gay, este foarte dificil să adopți în anumite țări”, a mărturisit Ricky Martin.

Sursa foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!