Ricky Martin, declarație controversată: ”Sper ca băieții mei să fie gay”

De Oana Savin pe
Cântărețul Ricky Martin a vorbit în cadrul emisiunii TV „The Daily Show” despre copii săi, gemenii Matteo și Valentino. Acesta a făcut o declarație controversată, care i-a adus multe critici arstistului.

Ricky Martin speră ca băieții lui să fie gay

Martin a devenit tatăl gemenilor în anul 2008, afirmând că nașterea lor a fost un moment ce l-a schimbat pentru totdeauna. În același timp, el a spus că speră ca copiii săi să fie gay. „Copiii mei sunt prea mici în acest moment, dar sper să fie gay”, a declarat cântărețul care a subliniat faptul că orientarea lui sexuală l-a făcut să se simtă mai puternic, relatează Eonline.

Citește și: Îl mai ții minte pe Gladiatorul? Cum arată Russell Crowe la 18 ani de la terminarea filmărilor

Această declarație a fost taxată imediat de fanii lui Ricky Martin, care s-au declarat „revoltați”.

Ricky Martin, declarație controversată: ”Sper ca băieții mei să fie gay”

Foto: Shutterstock

De ce a decis să spună lumii întregi că este gay

De asemenea, el a povestit și despre momentul în care a decis să spună întregii lumi că este gay. „Prietenii mi-au spus atunci să nu fac asta, toți mi-au spus că nu o să mai am o carieră. Cred că am vrut să le demonstrez  că oamenii mă vor accepta și că viața mea va rămâne la fel. Ceea ce, cred eu, s-a și întâmplat”, a spus Ricky Martin. El a decis să-și facă publică orientarea sexuală abia după ce au venit pe lume gemenii lui.

„A fost foarte greu pentru mine să mă rog, să stau de vorbă cu Dumnezeu. Dacă e să ne luăm după regulile religiei mele, să fii homosexual este rău. Știi că nu e bine, așa că te lupți cu tine însuți…”, spunea artistul într-un alt interviu.

Cum a reacționat mama lui Ricky Martin când a aflat că fiul ei e gay

Cu ani în urmă, Ricky Martin a fost întrebat cum a reacționat familia lui la vestea că îi plac bărbații. Deschis și sincer, artistul a povestit cum, într-o zi, pe neașteptate, mama lui l-a întrebat dacă este îndrăgostit, dacă iubește pe cineva. ”Da, mama, sunt îndrăgostit. De fapt, am inima frântă”. Mama l-a întrebat, atunci: ”Iubești un bărbat?” ”Da, mamă, e bărbat.”

Răspunsul mamei l-a surprins pe Martin: ”Vino și îmbrățișează-mă. Ești fiul meu și o să fiu lângă tine mereu.”

Citește și: Primele informații despre starea de sănătate a lui Johnny Depp, după apariția fotografiilor cu care și-a îngrijorat fanii

Ce le spune Ricky Martin băieților lui când ei întreabă de ce au doi tați

Căsătorit recent cu partenerul lui, Jwan Yosef, Ricky Martin are o familie de care este mândru. Dar, evident, nu a fost scutit de întrebările incomode ale copiilor săi. ”Copiii mei mă întreabă de ce au doi tătici, iar eu le spun că fac parte dintr-o familie modernă. Este un sentiment de libertatea foarte frumos…”, a declarat Ricky,

Enrique Martin Morrales, cunoscut sub numele de scenă Ricky Martin, a devenit cunoscut în anii 1990 cu piese precum „Livin la Vida Loca” sau „La copa de la vida”. Cântărețul în vârstă de 46 de ani a vândut peste 60 de milioane de albume în întrega lume și a fost recompensat cu două premii Grammy. El a anunțat că este gay în timpul unei emisiuni din 2010 a cunoscutei realizatoarea TV Oprah Winfrey.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Gossip Girl se întoarce! HBO pregătește un spinoff al celebrei serii

Gossip Girl se întoarce! HBO pregătește un spinoff al celebrei serii