Replica Serenei Williams la comentariile rasiste ale lui Ilie Năstase

De Roxana Neacșu pe
Tenismena Serena Williams a răspuns la comentariile ofensatoare făcute de Ilie Năstase la adresa copilului său nenăscut și a colegelor ei, care au creat scandal la sfârșitul săptămânii trecute.

„Mă dezamăgeşte să aflu că trăim într-o societate în care oameni ca Ilie Năstase pot face astfel de comentarii rasiste la adresa mea şi a copilului meu nenăscut şi comentarii sexiste împotriva colegelor mele. Am spus-o o dată şi o voi spune din nou, lumea a ajuns atât de departe, dar totuşi mai are mult de parcurs. Mulţumesc cu umilinţă ITF pentru atenţia pe care o acordă tuturor faptelor din acest caz. Ei vor avea sprijinul meu total”, a transmis, luni, Serena Williams.

 

✊🏿

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on


Schimbul de replici acide a fost stârnit de către Ilie Năstase la confruntarea din Fed Cup dintre România și Marea Britanie. În timp ce Simona Halep răspundea în engleză unor întrebări legate de faptul că Serena Williams este însărcinată, Ilie Năstase i-a spus în limba română unui membru al echipei: „Să vedem ce culoare are. Ciocolată cu lapte?”.

Ulterior, Năstase a fost eliminat de pe arenă în timpul meciului dintre Sorana Cîrstea și Johanna Konta, după ce ar fi făcut-o curvă pe cea din urmă și ar fi jignit antrenorii britanici și arbitrii. Federația Internațională de Tenis a anunțat că l-a suspendat pe Năstase și că va investiga cazul.

foto: Northfoto

Citește și: Soția lui Ilie Năstase e rău. Ce decizie a luat fostul tensimen, în urma scandalului

Citește și: Ilie Năstase și-a dus soția la mare s-o țină departe de problemele medicale. Cură antidepresie!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro